15.5.12

Τα Περιφερειακά Ιατρεία αντικείμενο σύσκεψης στην Αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 15 Μαΐου 2012, στην αίθουσα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΕΑΣ» του Διοικητηρίου, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος και υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μεσσηνίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα Περιφερειακά Ιατρεία Μεθώνης (προϋπολογισμού 270.000) και Βλαχόπουλου (προϋπολογισμού 270.000 €) για τα οποία συντάσσονται Τεχνικό Δελτίο, Τεχνική Έκθεση και Τεύχη Δημοπράτησης. Την επόμενη εβδομάδα θα σταλούν στη Διαχειριστική Αρχή, για έλεγχο και οριστική ένταξή τους στο ΕΣΠΑ. Εκτιμούμε ότι η δημοπράτησή τους θα γίνει τον Αύγουστο.
Για το Ιατρείο Πεταλιδίου (προϋπολογισμού 310.000 €) θα γίνει διόρθωση συμβολαιογραφικής πράξης, αναθεώρηση οικοδομικής άδειας και στη συνέχεια θα γίνουν όλες οι εργασίες, ώστε να ωριμάσουν τα έργα και να οδηγηθούν στην οριστική ένταξη.
Όσον αφορά το Ιατρείο Άριος, ο προϋπολογισμός του είναι 300,000 €, θα γίνει άμεσα τοπογραφική αποτύπωση και αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας και στη συνέχεια θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ωριμάσει το έργο και να ενταχθεί οριστικά στο ΕΣΠΑ.
Τέλος,  τα Κέντρα Υγείας Αγίου Νικολάου και Πύλου, βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής, το δε Κέντρο Υγείας Μεσσήνης εντός ολίγου χρόνου θα δημοπρατηθεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου