13.5.12

Ξυλοφόρτωσε γυναίκα και πεθερά στην μέση του δρόμου !!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι από την Πλατεία Αγίας Σοφίας  της Πάτρας  πριν από μερικές ημέρες, βλέποντας έναν νεαρό άνδρα με πολλά τατουάζ να επιτίθεται σε δύο γυναίκες και να τις χτυπά... μπροστά στα μάτια ενός μικρού παιδιού!
Το περιστατικό συνέβη σε ώρα που η πλατεία ήταν κατάμεστη από κόσμο, φαίνεται όμως πως αυτό δεν ενοχλούσε διόλου τον «μαινόμενο» άνδρα! 
Ο οποίος αρχικά έβριζε τις δύο γυναίκες (μάνα και κόρη) και στη συνέχεια «επεκτάθηκε» σε σπρωξιές και ξυλοδαρμό!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ζητούσε επιμόνως το παιδί του από την νεαρότερη γυναίκα, όμως η πρώην «πεθερά» του στάθηκε στο πλευρό της κόρης και έτσι ξεκίνησε ο διαπληκτισμός!
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα έχει και άλλα δύο παιδιά (πιθανόν όχι μαζί του), όμως εκείνη την ημέρα μετέφερε στην αγκαλιά της το παιδί του.
Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει δικαστική απόφαση για την επιμέλεια ή αν ο πρώην σύζυγος (που προκάλεσε και το επεισόδιο) δίνει διατροφή, ούτε αν ο ίδιος είναι ικανός να μεγαλώσει το παιδί του.
Πάντως το περιστατικό προκάλεσε την κατάπληξη όλων των παρευρισκομένων αφού εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου, ωστόσο κανείς δεν παρενέβη ώστε να αποτρέψει τον ξυλοδαρμό των δύο γυναικών. 
Όταν ο άνδρας κατάλαβε πως δεν μπορούσε να πάρει το παιδί, εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έφυγε!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου