21.5.12

Αλβανοί είχαν " Γδύσει " ξενοδοχειακά συγκροτήματα !!

Επάγγελμα είχαν κάνει το..."γδύσιμο" ξενοδοχειακών συγκροτημάτων δύο Αλβανοί στην περιοχή των Μαλίων.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχων σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα όπου διέμεναν τουρίστες στο Δήμο Χερσονήσου, αστυνομικοί του οικείου Τμήματος  με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, μετά από μεθοδευμένες ενέργειες, εντόπισαν  την Παρασκευή  τα ξημερώματα, έναν 42χρονο Αλβανό, να κινείται πεζός και να μπαίνει σε ξενοδοχείο των Μαλίων.
Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr ο 42χρονος είχε κρύψει ένα σακίδιο του,  πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών (όπως φορητούς Η/Υ, φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κινητής τηλεφωνίας), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Από την προανάκριση, προέκυψε ότι, ο 42χρονος με έναν επίσης 42χρονο από την Αλβανίας είχαν προβεί σε πολλές κλοπές:
Την 18-05-2012 το βράδυ, μπήκαν σε  δωμάτιο ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σταλίδας και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας οκτακοσίων  ευρώ.
Την 18-05-2012 το βράδυ,σε  δωμάτιο ξενοδοχειακού συγκροτήματος που βρίσκεται στη Σταλίδα και αφαίρεσαν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή χρηματικής αξίας διακοσίων ευρώ.
Το βράδυ της 15/16-05-2012, σε δωμάτιο συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλίων τκαι αφαίρεσαν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας πεντακοσίων ευρώ.
Το βράδυ της 09/10-05-2012, σε δωμάτιο συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου και αφαίρεσαν μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ένα φορητό υπολογιστή συνολικής χρηματικής αξίας εννιακοσίων  ευρώ και το χρηματικό ποσό των πενήντα  ευρώ.
Την 26-04-2012 τα ξημερώματα,  σε δωμάτιο συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλίων και αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου, έναν  φορητό σκληρό δίσκο και ένα  γυναικείο ρολόι χειρός, συνολικής αξίας οκτακοσίων ευρώ.
Σε έρευνα που ακολούθησε στι κοινό σπιτι του 42χρονου και του συνεργού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία ενώ στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των εκατό ενενήντα πέντε ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.
Οι παθόντες αναγνώρισαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα οποία και τους αποδόθηκαν
Ο δεύτερος Αλβανός  αναζητείται. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
Σημειώνεται ότι ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου