14.5.12

Ο Ένας δεν Διάβασε το Μνημόνιο ό Άλλος το …Σύνταγμα !!

Διαβάστε τους διαλόγους από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αλέξη Τσίπρα να παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει τι λέει το Σύνταγμα.
Στην Ιστορία πέρασε η φράση «δεν διάβασα το Μνημόνιο» του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη αλλά ίδια τύχη δεν φαίνεται να έχει μια χθεσινή ατάκα του Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με τους διαλόγους που δημοσιεύονται σήμερα στον ημερήσιο Τύπο, ο αγωνιστής Αλέξης Τσίπρας δεν έκρινε απαραίτητο να γνωρίζει τι προβλέπει το Σύνταγμα
Ο σχετικός διάλογος:
Αντώνης Σαμαράς: Θέλουμε λύση τώρα. Πρέπει να έχουμε κυβέρνηση. Μπορούμε να σχηματίσουμε

μια οικουμενική κυβέρνηση έως τις ευρωεκλογές του 2014 ή μια κυβέρνηση την οποία θα στηρίζουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά. Είναι απαραίτητο, όμως, να υπάρξει έστω και η ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην καταψηφίσετε. Μπορείτε να αποχωρήσετε από τη Βουλή στην ψήφο εμπιστοσύνης.
Αλέξης Τσίπρας: Ζητάτε κάτι που δεν ξέρω αν προβλέπεται από το Σύνταγμα
Βαγγέλης Βενιζέλος: Το προβλέπει το άρθρο 84, αρκεί να υπάρχει στήριξη στην κυβέρνηση τουλάχιστον από 120 βουλευτές. Δεν αρνείται κανείς κάτι τέτοιο, ούτε εγώ ούτε ο Σαμαράς -δεν ξέρω τι λέει ο Κουβέλης επ’ αυτού.
Πότε περιμένει να μάθει τι προβλέπει το Σύνταγμα; Η χώρα καίγεται κι εμείς περιμένουμε τον Αλέξη Tσίπρα να μάθει τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις;.fimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου