22.5.12

Α . Ροντούλης: «Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι» κι αν έφυγαν !!

Παραμένω βράχος στο κόμμα δηλώνει ο Αστέριος Ροντούλης, πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και υποστηρίζει ότι κεντροδεξιό μέτωπο δεν στήνεται με ζυμώσεις προδοσίας.
Όσο για τους πρώην συντρόφους του που έφυγαν από το ΛΑΟΣ, λέει χαρακτηριστικά «χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Ώρα καλή στην πρύμνη τους και αέρας στα πανιά τους!΄
Έφυγε ο Α, έφυγε ο Δείνα, ποιός τους έφτιαξε αυτούς; Ποιος τους ανέδειξε; Ένας κόσμος από κάτω που δίνει αγώνα, ένας κόσμος που δεν του αρέσει το DNA της προδοσίας. Κεντροδεξιά μέτωπα δεν στήνονται με ζυμώσεις προδοσίας και δεν εδράζονται πάνω σε προδοτικά DNA.
Εγώ όμως θέλω να σας πω ότι υπάρχουν και βράχοι που είναι αμετακίνητοι».
Αναφερόμενος στο «γάμο» Μπακογιάννη-Σαμαρά, ο κ. Ροντούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να συγχαρώ την κ. Μπακογιάννη για την ανάληψη της προεδρίας του μορφώματος «Πολιτική Άνοιξη- Δημοκρατική Συμμαχία» που έχει δημιουργηθεί. Την συγχαίρω. Δεν το βλέπετε ότι η ΝΔ έχει μετατραπεί σε μία μικρή «Πολιτική Άνοιξη» που για να επιβιώσει πρέπει να συνεργαστεί με τη «Δημοκρατική Συμμαχία» και μάλιστα με επικεφαλής την κ. Μπακογιάννη;
Δε χρειάζεται να βοηθήσω το κόμμα μου, το κόμμα μου θα το βοηθήσει και θα το βάλει στη Βουλή, εάν το βάλει στη Βουλή, ο ίδιος ο λαός μας, βλέποντας καταστάσεις που παραπέμπουν στην αποστασία του '65».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου