20.5.12

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : ΨIΛΟ ΓΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπολύει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Χρυσή Αυγή σχετικά με τις θέσεις που έχει εκφράσει ο Πάνος Καμμένος για το μνημόνιο.
Αναλυτικά αναφέρει:
 "Δεν μιλάμε αυτή τη φορά για το θέμα της περίφημης επιστολής που απέστειλε ο Καμμένος στον πρόεδρο της δημοκρατίας, την οποία άρχισε να αποκαλεί «πλαστή» μόνο αφότου το επικοινωνιακό του επιτελείο τον πληροφόρησε για δυσφορία των ψηφοφόρων του ως προς αυτή του την κίνηση.
 Μιλάμε για τις ουσιαστικές θέσεις του αποκόμματος, αναχώματος που δημιούργησε με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας, για να γίνει Καρατζαφέρης στην θέση του Καρατζαφέρη.
Μιλάμε για τις θέσεις του κόμματος Καμμένου, όπως αυτές διατυπώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του. Γράφει, λοιπόν, εκεί σχετικά με το μνημόνιο: Καταγγελία Μνημονίου Ι και ΙΙ, Καταγγελία των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων και Κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων.
Οι ανωτέρω καταγγελίες θα γίνουν μόνον εφόσον περιέλθει ο έλεγχος της ΤτΕ στο Ελληνικό Δημόσιο, αφού η ΤτΕ λειτουργεί ως αντιπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στις σχετικές συμβάσεις, ενώ θα έχει ήδη τεθεί το ζήτημα των Γερμανικών Αποζημιώσεων στα αρμόδια Διεθνή Δικαστήρια και τη Διεθνή Κοινότητα και θα έχει προηγηθεί η Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, η εξασφάλιση βραχυπρόθεσμης ρευστότητας και εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης του Ελληνικού Δημοσίου και μετά την ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου του Δημοσίου Χρέους, με τον προσδιορισμό του επαχθούς και επονείδιστου μέρους αυτού, προκειμένου η Ελλάδα να έχει στη διάθεσή της ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα και εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης, για να μη διακινδυνεύσει η ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου, οι εισαγωγές και η καταβολή μισθών και συντάξεων.
 Δηλαδή καταγγελία του μνημονίου, αλλά με προϋποθέσεις που θα την μεταθέτουν διαρκώς μέχρι την Δευτέρα παρουσία. Δηλαδή υπέρ του Μνημονίου το κόμμα Καμμένου, μέχρι να ικανοποιηθούν όλες οι συνθήκες, να περιέλθει η ΤτΕ στο Ελληνικό Δημόσιο, να έχουν πληρώσει οι Γερμανοί τις πολεμικές αποζημιώσεις, να έχει ανακηρυχθεί η Ελληνική ΑΟΖ, να έχουν βρεθεί εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης.
Το μόνο που λείπει από τις προϋποθέσεις που θέτει ο Καμμένος για να καταγγείλει το μνημόνιο είναι να εκπληρωθεί η προφητεία των Μάγιας".FIMOTRO

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου