23.5.12

Nέα ονόματα στο Rockwave Festival -ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!

Ένα μήνα πριν την έναρξη της μεγαλύτερης ροκ συναυλίας του καλοκαιριού, έρχονται να προστεθούν νέα ονόματα καλλιτεχνών, που από το Σάββατο 30 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, θα ανεβαίνουν στη σκηνή του Rockwave Festival και θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της κάθε ημέρας.
Για το Σάββατο 30 Ιουνίου, οι «Last Drive», οι «Nashville Pussy» και οι «Nightstalker», θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της εναρκτήριας μέρας του φεστιβάλ.
Το ελληνικό rock ΅n' roll συγκρότημα «Last Drive», που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 1983, κατάφερε να κερδίσει μία σημαντική θέση στην ιστορία της garage (γκάρατζ), ροκ μουσικής αλλά και την αγάπη και το σεβασμό του κοινού, ενώ οι εκρηκτικοί «Nashville Pussy» από την Αμερική θα ανέβουν στη σκηνή με πολύ ροκ και πανκ διάθεση.
Τέλος, οι Έλληνες «Nightstalker» έρχονται για μία συναυλία στο φεστιβάλ όπου θα αποδείξουν για ακόμη μία φορά, ότι οι ζωντανές ροκ εμφανίσεις τους, εντυπωσιάζουν.
Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου οι «GAD.» (ή αλλιώς Generalized Anxiety Disorder) είναι το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα της elektro-pop (ιλέκτρο -ποπ) σκηνής που ξεπήδησε το 2007 με το άλμπουμ "System May Fall", και το single «The End Of The Road», το οποίο βρέθηκε στα χείλη πολλών ακροατών. Από το 2010 τα μελωδικά ιλέκτρο σημεία τους εναλλάσσονται με τις dark (νταρκ) μπάσες γραμμές και τις "οργισμένες" κιθάρες.
Οι «Monovine» από την Πάτρα, οι οποίοι ολοκληρώνουν με τη σειρά τους το πρόγραμμα της Δευτέρας, είναι το πανκ, dirty pop (ντέρτι ποπ), grunge (γκραντζ) συγκρότημα που έρχεται στο Rockwave με τραγούδια και ήχους σκληρούς αλλά συγχρόνως με μελωδικούς στίχους.
Αναλυτικό Πρόγραμμα
Σάββατο 30 Ιουνίου
The Locos
The Last Drive
Nashville Pussy
Nightstalker
Κυριακή 1 Ιουλίου

Ozzy Osbourne & Friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet of Zeus
Lucky Funeral
Δευτέρα 2 Ιουλίου
The Prodigy
Iggy and The Stooges
Everlast
GAD.
Monovine
Η προπώληση των εισιτηρίων για το Σάββατο 30 Ιουνίου ξεκινά αύριο Πέμπτη 24 Μαΐου, ενώ η εμφάνιση του Peter Hook που είχε προγραμματιστεί για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου