20.5.12

Ποιος είπε ότι οι stars δεν έχουν κυτταρίτιδα; ΦΩΤΟ

 Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των γυναικών είναι η … κυτταρίτιδα! 
Mην αγχώνεστε άλλο, αφού και οι μεγάλες σταρς του εξωτερικού είναι στην ίδια κατάσταση με σας. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται είναι αληθινό.
Η Britney Spears, η οποία καίει αρκετές θερμίδες κάνοντας χορό, έχει κυτταρίτιδα . Αποτέλεσμα αυτού είναι η ανθυγιεινή διατροφή, αφού για αρκετό καιρό έτρωγε μόνο junk food. Η Λίλι Άλεν είναι άλλη μια τραγουδίστρια που ταλαιπωρείται από το φαινόμενο … κυτταρίτιδα.
Αυτό έγινε αντιληπτό το 2010 εξαιτίας ενός πολύ κοντού φορέματος που επέλεξε να φορέσει σε μια συναυλία της στην Αυστραλία.
Αρκετές γυναίκες έχουν ζηλέψει το κορμί της Τζένιφερ Λόπεζ και θέλουν να το αποκτήσουν. Βέβαια, όταν δουν την κυτταρίτιδα που έχει σίγουρα θ’ αλλάξουν γνώμη. Η Φέργκι μπορεί να δείχνει μια καλογυμνασμένη και αψεγάδιαστη γυναίκα. Οι παπαράτσι φρόντισαν να την απομυθοποιήσουν όταν εκείνη έκανε τζόκινγκ φορώντας ένα καυτό σορτς, το οποίο φανέρωνε ότι η τραγουδίστρια δεν μπορεί να τα βάλει με τον εφιάλτη που λέγεται κυτταρίτιδα. Η Πινκ και η Κέιτ Μος είναι ακόμα δυο σταρς , οι οποίες έχουν και εκείνες κυτταρίτιδα. Γι’ αυτό κορίτσια ψυχραιμία! Καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια, ακόμα και όταν είναι διάσημη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου