20.6.12

Τι μπορεί να σημαίνει το νούμερο 13 για τον Αντώνη Σαμαρά;


Αφού το βασίλειο της λογικής αδυνατεί να προσφέρει επαρκείς εξηγήσεις για το πώς ο αρχηγός της ΝΔ κατάφερε να γίνει ο 13ος πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά, αλλά και για το μέλλον του ίδιου και της χώρας, ίσως πρέπει  να στραφεί κανείς στο αντι-βασίλειο του υπερφυσικού και ανεξήγητου για να σχηματίσει εικόνα του τι μέλλει γενέσθαι.
Ή μήπως όχι;
Κι όμως... Το σκοτεινό νούμερο 13 δεν μπορεί να σημαίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για τον Αντώνη Σαμαρά!
Διότι, στη δήλωσή του μετά την ορκωμοσία του, ο πραγματιστής φιλελεύθερος Αντώνης Σαμαράς επικαλέστηκε σεμνά και ειλικρινά, μα πάνω απ' όλα ρεαλιστικά, τη ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ για το δύσκολο έργο της κυβέρνησης.
Διότι, ο Αντώνης Σαμαράς υμνεί όπου βρεθεί κι όπου σταθεί την Ορθοδοξία, αγαπάει τον Χριστούλη και την Εκκλησία, ενώ δεν παραλείπει να εκκλησιαστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Κηφισιά.
Διότι, η τεχνοκρατική χωρίστρα του Αντώνη Σαμαρά δηλώνει άνθρωπο ορθολογιστή που δεν πιστεύει σε προλήψεις και δεισιδαιμονίες, παρά μόνο στις παραδοσιακές πατριωτικές αξίες.
Διότι, ό,τι κι αν συμβεί, υπάρχει πάντα ο Προκόπης Παυλόπουλος, έτοιμος να αναλάβει δράση και να κονιορτοποιήσει το κακό, όπως την άλλη φορά στο στούντιο του ΑΝΤ1, όπου του έκανε τα μούτρα κρέας του νταή.
Διότι, η αγάπη του για το Sympathy FOR the devil των Rolling Stones προδικάζει την αμοιβαία Sympathy OF the devil για τον Αντώνη Σαμαρά.
Τέλος και πάνω απ' όλα, διότι είναι αδύνατον να τον βρει μεγαλύτερο κακό από το μάτι της κ. Ντόρας Μπακογιάννη... [απόδειξη η παραπάνω φωτό]

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου