27.6.12

Ερωτοτροπούσε με 15 χρονο σε θάλαμο σολάριουμ !!!


Μια γυναίκα από το Bartlesville της Οκλαχόμα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη επειδή βρέθηκε μέσα σε θάλαμο σολάριουμ να ερωτοτροπεί με έναν 15χρονο.

Το αγόρι είχε πάει το βράδυ της Πέμπτης στο γυμναστήριο συνοδευόμενο από τη μητέρα του για να γυμναστεί, όπου συναντήθηκε με την κατηγορουμένη, ονόματι Brashear.

Όπως δήλωσε η μητέρα στην αστυνομία, είχε παρατηρήσει πως η Brashear φλέρταρε εμφανώς με το γιό της γι΄αυτό και ζήτησε από τους υπεύθυνους του γυμναστηρίου να παρακολουθούν τις κινήσεις της. Λίγη ώρα αργότερα κάποιος γυμναστής την ενημέρωσε πως ο γιός της και «ύποπτη» είχαν αποσυρθεί στο θάλαμο μαυρίσματος.

Δίχως να χάσει χρόνο η μητέρα του έφηβου κατευθύνθηκε προς το θάλαμο, χτύπησε την πόρτα και μόλις άκουσε το γιό της να αποκρίνεται, εισέβαλε μέσα στο δωμάτιο, πιάνοντας τους στα πράσα. Η Brashear, που φορούσε μόνο το αθλητικό της σουτιέν και τίποτα άλλο, προσπαθούσε να κρυφτεί και να γλιτώσει από το μένος της εξοργισμένης μάνας.

Μάλιστα, για να αποφύγει το… ξεμάλλιασμα, η Brashear έμεινε μέσα στο θάλαμο μαυρίσματος μέχρι την ώρα της σύλληψής της από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

Όπως είπε ο έφηβος στην αστυνομία, η Brashear τον πλησίασε ενώ έκανε βάρη και του ζήτησε να την ακολουθήσει στο θάλαμο μαυρίσματος. Όταν συναντήθηκαν άρχισε να αφαιρεί τα ρούχα της από τη μέση και κάτω και να τον φιλάει παθιασμένα.

Από την πλευρά της η συλληφθείσα, που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο, είπε πως δεν γνώριζε την ηλικία του αγοριού και πως πίστευε ότι ήταν ενήλικος. Αρνήθηκε ότι έβγαλε τα ρούχα της και τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο σε ένα φιλί.e-go.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου