20.6.12

Άρχισε στην Καλαμάτα το 28ο Συνέδριο των Αστυνομικών/Ι.Ρ.Α.


 Γράφει η Αντωνία Μπούζα
Η Μεσσηνία και η πόλη της Καλαμάτας είναι ο τόπος που επελέγη για να πραγματοποιηθεί το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών .
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι μία διεθνής ένωση όπου έχει σαν σκοπό τη φιλία , την αλληλεγγύη , τη συναδελφικότητα , την ανταλλαγή εμπειριών ,την ανάδειξη κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν όλες τις κοινωνίες , την ενίσχυση των πολυτέκνων Αστυνομικών και τη συμπαράσταση  σε τυχόν αναγκαιούντες Αστυνομικούς.
Μέσω των συνεδρίων που κάθε χρόνο πραγματοποιούνται και σε διαφορετικό  Νομό , γίνεται μία προσπάθεια να γνωρίσουν τόσο οι Έλληνες αστυνομικοί, όσο και οι συμμετέχοντες από το εξωτερικό, την Ελλάδα με τις μοναδικές ομορφιές της , τον πολιτισμό της αλλά και τα αγροτικά προϊόντα της.
Η Μεσσηνία και η Τοπική Διοίκηση του Νομού, υποδέχεται τους συνέδρους με φιλόξενη διάθεση και μέσω των εκδρομών και των επισκέψεων σε αρχαιολογικά μνημεία της περιοχής αλλά και τουριστικούς τοπικούς προορισμούς ,επιδιώκεται η γνωριμία με τον τόπο και με τους ανθρώπους του.
Συμμετέχουν Αστυνομικοί από όλην την Ελλάδα , από δέκα Χώρες της Ευρώπης αλλά και από τρίτες Χώρες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου