3.6.12

ΗΜΑΡΤΟΝ....Έμεινε έγκυος από 3D πορνό ταινία !!

 ΜΑΣ ....ΚΟΥΦΑΝΕ !!
Το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει είναι η Jennifer και ο Erick, Αμερικανοί και οι δύο και μάλιστα λευκοί (έχει σημασία αυτό!). 
Το παιδί, παρόλα αυτά, που γέννησε η σύζυγος είναι… κατάμαυρο, με σγουρά μαλλάκια και έντονα αφρικανικά χαρακτηριστικά!
Πώς έγινε αυτό; Από εδώ και πέρα ξεκινάει το ενδιαφέρον του πράγματος και θα εκπλαγείτε. Σίγουρα σκεφτήκατε ότι η κυρία απάτησε το σύζυγό της με κάποιον Αφρικανό και το αποτέλεσμα φάνηκε μετά από εννέα μήνες. Σωστά; Λάθος!
Η Jennifer δεν πήγε με άλλον άντρα (το ορκίζεται!), παρόλο που ο σύζυγός της έλειπε για αρκετό χρονικό διάστημα στο Ιράκ, υπηρετώντας τη «μαμά-πατρίδα». Απλώς πήγε η «χριστιανή» να δει με τις φίλες της μια 3D ταινία πορνό. Ήθελε λέει να παρακολουθήσει κάτι σε τρισδιάστατο, ε είδε… φως και μπήκε!
«Ένα μήνα μετά που είδα την ταινία είχα ζαλάδες και εμετούς. Πήγα στο γιατρό και -ω! του θαύματος- ήμουν έγκυος! Πώς έγινε άραγε αυτό; Αφού ο αντρούλης μου λείπει πολύ καιρό στα ξένα;», είπε η Jennifer.
Τι συνέβη, λοιπόν; Την απάντηση μάς τη δίνει η ίδια η σύζυγος και μάλιστα με απόλυτα πειστικό τρόπο! «Το μωρό μου μοιάζει στον πρωταγωνιστή της ταινίας. Ξέρετε αυτόν τον γεροδεμένο και κατάμαυρο άντρα. Μα είναι ολόιδιο! Οι ταινίες 3D είναι πολύ πραγματικές και με τη σημερινή τεχνολογία όλα είναι δυνατά»!!!
Δηλαδή, όπως καταλάβατε, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από τον Αφρικανό πορνοστάρ κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ακόμα πιο απίστευτο και από την ίδια την δικαιολογία είναι ότι ο σύζυγός της ... την πίστεψε!..madata.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου