28.6.12

Πήγαν να συλλάβουν τη Μενεγάκη στην Εκάλη!

Την απίστευτη περιπέτεια που έζησε χθες το βράδυ στα στενά της Εκάλης αποκάλυψε στη σημερινή εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια πήγε να πάρει τον γιο της από ένα σπίτι που είχε πάει να παίξει. Η Ελένη δεν γνώριζε την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού και επικοινωνούσε διαρκώς στο τηλέφωνο με την ιδιοκτήτρια για να μπορέσει να βγάλει άκρη.

Όσο μιλούσε στο τηλέφωνο, η παρουσιάστρια έμπαινε κατά λάθος σε διάφορα στενά της Εκάλης, κάνοντας συνεχώς κύκλους. Τότε συνειδητοποίησε ότι την ακολουθούσε συνεχώς ένα μεγάλου κυβισμού γκρι τζιπ. Η Ελένη τρομαγμένη δεν κατέβαζε ούτε τα τζάμια του αυτοκινήτου, καθώς το τζιπ την ακολουθούσε σε κάθε στενό.

Κάποια στιγμή κατάφερε να φτάσει στον προορισμό της, αλλά, πέντε λεπτά μετά, έξω από το σπίτι κατέφθασαν περιπολικά της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον οδηγό του αυτοκινήτου που μόλις είχε παρκάρει έξω από την οικία, δηλαδή, την Ελένη Μενεγάκη! Ζήτησαν λοιπόν από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού να φωνάξει τον κάτοχο του τζιπ που ήταν παρκαρισμένο απέξω.

Έκπληκτη η παρουσιάστρια, έκπληκτοι και οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να λύσουν το μυστήριο... Ο οδηγός του τζιπ που ακολουθούσε την Ελένη είχε καλέσει την αστυνομία νομίζοντας πως η Ελένη ήταν αυτή που ακολουθούσε εκείνον!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου