17.6.12

Υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Αρκαδία ομολογεί ότι ψήφισε... Χρυσή Αυγή!


Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Αρκαδία, Κωνσταντίνος Παναγάκος, ο οποίος ευθαρσώς, μιλώντας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, είπε πως δεν ψήφισε το κόμμα του – στου οποίου τη λίστα συμπεριλαμβάνεται – αλλά... Χρυσή Αυγή!
Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνος Παναγάκος, είπε χαρακτηριστικά πως για πρώτη φορά- τα τελευταία 12 χρόνια- δεν ψήφισε ΛΑΟΣ, αλλά Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα, αιτιολόγησε την κίνηση του αυτή, λέγοντας πως «ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τους πάντες και τα πάντα και εμένα προσωπικά».
«Ηρθα δεύτερος με πολλές λοβιτούρες (στις εκλογές της 6ης Μαΐου) και με έβαλε τρίτο στη λίστα (των εκλογών της 17ης Ιουνίου) γιατί ήθελε από ορισμένους να εισπράξει κάτι» συνέχισε.
Μάλιστα, ο κ. Παναγάκος ανέφερε πως καθοριστική σημασία στην απόφασή του να καταψηφίσει το κόμμα με το οποίο ήταν υποψήφιος, όπως ο ίδιος είπε, έπαιξε και το γεγονός ότι «φερέφωνα του Καρατζαφέρη έβαλαν Αλβανούς να μοιράζουν ψηφοδέλτια».
«Ψήφισα Χρυσή Αυγή», συνέχισε, γιατί στις εφημερίδα του κόμματος, Α1, στις 2 Μαΐου, στη σελίδα πέντε «κάποιος κύριος, με ελλειπή και επιλεκτική μνήμη έβγαλε κόκκινη χολή για τα τάγματα ασφαλείας και το Σύνταγμα Μακρυγιάννη που έσωσε την Ελλάδα». «Εγώ, είμαι υπέρ των Ταγμάτων Ασφαλείας  και ο Καρατζαφέρης δεν θέλει εμάς τους εθνικιστές». 
Εξήγησε, τέλος, πως ο θυμός δεν υπήρξε για αυτόν οδηγός στην απόφασή του αυτή. Στην επιλογή αυτή, είπε «με οδήγησε η σύνεση που είχα και μου επέτρεψε να δω ότι ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τον κόσμο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου