18.6.12

ΚΛΑΑΑΜΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ-«Ο κόσμος εκβιάστηκε και ψήφισε»


«Μη φοβηθείτε» φώναζε ο Λάκης Λαζόπουλος στην τελευταία εκπομπή του Τσαντιριού, ωστόσο «ο φόβος νίκησε τα πάντα», όπως είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του, αφού είχε σχηματιστεί μία σαφής εικόνα ότι η κάλπη ανέδειξε πρώτο κόμμα τη ΝΔ.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου στην εκπομπή του ALPHA και το δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, ο Λαζόπουλος έκανε τη δική του ανάλυση για τα κριτήρια με τα οποία ψήφισε ο ελληνικός λαός.

«Ο φόβος νίκησε τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός, κάτι χαρακτήρισε ως «πολύ φυσιολογικό», αφού ο λαός βομβαρδιζόταν καθημερινά από τρομοκρατικά μηνύματα όπως «αν δεν ψηφίσεις αυτό το κόμμα θα σε βγάλουν από το Ευρώ, δεν θα σε θέλουν οι ξένοι, δεν θα ζήσεις και παρόμοιες πληροφορίες».

«Ο φόβος δεν είναι άποψη», διευκρίνισε ο Λαζόπουλος, «ο φόβος είναι ‘κάνω μία πράξη που δεν την θέλω αλλά τι να κάνω…’» και τόνισε ότι «θα πρέπει να γίνει σωστή ανάγνωση του τί θέλει πραγματικά ο κόσμος και ποιά είναι η κατεύθυνσή του», γιατί θεωρεί ότι ο λαός ψήφισε υπό την απειλή της κατάρρευσης της χώρας.

Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθησή του ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση αλλά «αυτή η κυβέρνηση θα είναι βραχύβια γιατί δημιουργείται μία κυβέρνηση συνευθύνης από δύο κόμματα που δεν έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους μέχρι τώρα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου