20.6.12

Βγήκαν " μαχαίρια " στο ΠΑΣΟΚ - Αντιδρούν οι "επαγγελματίες υπουργοί "


Η Κοινοβουλευτική Ομάδα (ΚΟ) του ΠΑΣΟΚ ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου να μη συμμετέχει το Κίνημα με κοινοβουλευτικά του στελέχη στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί.
Το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει τεχνοκράτες και ενδεχομένως εγνωσμένα στελέχη του τα οποία δεν εξελέγησαν βουλευτές και από περιφέρειες από τις οποίες το ΠΑΣΟΚ δεν εκπροσωπείται στη Βουλή, πρόταση με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Διαφορετική άποψη εξέφρασαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι οποίοι πρότειναν τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ με ό,τι καλύτερο διαθέτει σε στελεχιακό δυναμικό.
Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να κάνει ο ίδιος την αξιολόγηση των στελεχών, είπε ότι δεν αυτοπροτείνεται για την κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι οι «υποτιθέμενες τεχνοκρατικές λύσεις, όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά και όταν κατέφυγε η Ελλάδα σε αυτές, στην πλειοψηφία τους αποδείχθηκαν επιζήμιες».

Στη συνεδρίαση της ΚΟ διατυπώθηκε από τον βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου και η πρόταση, το ΠΑΣΟΚ να παρέχει μόνο κοινοβουλευτική στήριξη στην κυβέρνηση, χωρίς τη συμμετοχή κανενός στελέχους του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου