20.6.12

Ανοίγει απόψε το "Αρκαδικό Πανόραμα "

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα κόψει απόψε στις 7.00 το απόγευμα την κορδελα των εγκαινίων της Περιφερειακής Έκθεσης Αρκαδικό Πανόραμα που διοργανώνει στη ΒΙΠΕ Τρίπολης το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Στην 7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ συμμετέχουν επιχειρήσεις από την Αρκαδία, την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου αλλά και απ’ όλη την Ελλάδα.
Οι τομείς που παρουσιάζονται είναι η Γεωργία- Κτηνοτροφία- Νέες Καλλιέργειες, Τρόφιμα- Ποτά, Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, Δόμηση, Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Τουρισμός-Αγροτουρισμός, Αυτοκίνητο, Μ.Μ.Ε- Διαφήμιση- Πληροφορική.
Από τα σημαντικότερα σημεία της διοργάνωσης είναι τα ειδικά αφιερώματα τα οποία πραγματοποιούνται για τις εναλλακτικές Μορφές Θέρμανσης με έμφαση στα Ενεργειακά Τζάκια τις Σόμπες και τους Καυστήρες καθώς και για τις νέες καλλιέργειες. Παράλληλες Εκδηλώσεις οι οποίες πλαισιώνουν την έκθεση, είναι η 1η Πανπελοποννησιακή Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων στο χώρο της έκθεσης και ημερίδες με καίρια θέματα και έμπειρους εισηγητές
Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών πραγματοποιούνται καθημερινώς δωρεάν δρομολόγια προς και από την έκθεση με αφετηρία από την Πλατεία Κολοκοτρώνη ανά μία ώρα κατά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 25 Ιουνίου και θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 17:00-22:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:30 -22:00.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου