27.6.12

Επίθεση Αλαφούζου στον ....Κόκκαλη !

Επέστρεψε με νέες δηλώσεις μέσω twitter αυτή τη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Έλληνας επιχειρηματίας αφού έκανε κάλεσμα ενότητας στους φίλους του Παναθηναϊκού και προανήγγειλε φθηνότερα διαρκείας, επιτέθηκε στα… κέντρα που πολεμούν το «τριφύλλι».
«Γιατί τέτοιος πανικός; Φοβάστε την Παναθηναϊκή Συμμαχία; Έχετε συνηθίσει να κινήστε ανενόχλητοι στο σκοτάδι; Τόσο πολύ φοβάστε το φως;», το τιτίβισμα-απάντησή του.
Άφησε αιχμές στα λεγόμενα του Σωκράτη Κόκκαλη επισημαίνοντας:«Πάντως τους μεγάλους ποδοσφαιριστές εμείς τους σεβόμαστε»!
«Όσο πιο πολλοί Παναθηναϊκοί αγκαλιάζουμε την Παναθηναϊκή Συμμαχία τόσο μεγαλώνει η δύναμή μας Πρέπει να αντισταθούμε Η ισχύς έν τη ενώσει»!, τόνισε ακόμα ο κ. Αλαφούζος.
«Τα διαρκείας φέτος θα είναι σημαντικά φθηνότερα και για μη μέλη...», αποκάλυψε στη συνέχεια ο κ. Αλαφούζος, ο οποίος στην παρατήρηση: «Ελπίζουμε μόνο να μην αποδειχτείς και συ περαστικός και στα δύσκολα να την κάνεις με ελαφρά όπως προηγούμενοι», αρκέστηκε να απαντήσει: «Ναι, βλέπεις τώρα είμαστε στα εύκολα»…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου