16.6.12

ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ-Την "τσάκωσε" πίσω από το σπίτι τους


Οχι μόνο ήταν άκρως προκλητικό αυτό που έκανε η σύζυγος, αλλά επρόκειτο για περίπτωση στην οποία «κολλάει» απόλυτα η φράση: «παίζεις με τη φωτιά».
 Ο λόγος για 40χρονη (περίπου) γυναίκα, παντρεμένη με δύο παιδιά, που διαμένει στην οδό Σμύρνης της Πάτρας .
Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έκανε το λάθος να συναντηθεί με τον εραστή της... κάτω ακριβώς από το σπίτι της, με αποτέλεσμα να την καταλάβει ο άνδρας της και να σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι.
 Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στο σπίτι της γυναίκας είχαν πέσει όλοι για ύπνο. Τα παιδιά της από αρκετά νωρίς και ο σύζυγός της λίγη ώρα πριν. Απ' όσα έγιναν γνωστά μετά το επεισόδιο, η ίδια παρέμενε στην κουζίνα επικαλούμενη δουλειές που είχε να κάνει.
Προφανώς πίστευε ότι έτσι δεν θα κινούσε τις υποψίες στον άνδρα της, κι αυτό μιας και είχε τον σκοπό της αφού επρόκειτο να συναντηθεί κρυφά με τον εραστή της.
Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα μπήκε στην κρεβατοκάμαρα για να δει αν ο σύζυγός της κοιμόταν και διαπιστώνοντας ότι ακόμα δεν είχε «πέσει» σε βαθύ ύπνο, του είπε απλώς να μην ανησυχήσει γιατί θα κατέβαινε για λίγο να πετάξει τα σκουπίδια. Αλλά ο χρόνος που μεσολάβησε ήταν αρκετός ώστε ο σύζυγος να αγχωθεί για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στη γυναίκα του.
Αρχικά βγήκε στο μπαλκόνι και αφού δεν την είδε πουθενά κατέβηκε γρήγορα και βγήκε στο δρόμο για να την ψάξει.
Τους εντόπισε στο ΙΧΗ μεγάλη αποκάλυψη έγινε σε παρακείμενο οικόπεδο που χρησιμοποιείται και ως γκαράζ. Εκεί ακριβώς είχε σταθμεύσει ο εραστής το αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό ήταν η γυναίκα.
 Ο σύζυγός της πέρασε μια δυο φορές πίσω από το όχημα αλλά από διακριτικότητα ούτε που κοίταξε μέσα. κάποια στιγμή όμως η σύζυγος προδόθηκε από τα πλούσια μακριά μαλλιά της.
Έτσι ο άνδρας της άρχισε να πλησιάζει διακριτικά στο αυτοκίνητο, μέχρι που εξακρίβωσε ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που αγκάλιαζε και φιλούσε παθιασμένα τον οδηγό!
Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος έγινε έξω φρενών. Άρχισε να χτυπά με χέρια και με πόδια το καπό του αυτοκινήτου και να φωνάζει στον οδηγό να βγει έξω.
Το περιστατικό θα είχε απρόβλεπτες εξελίξεις εάν τις φωνές του απατημένου συζύγου δεν άκουγαν γείτονες οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, δίνοντας τον χρόνο στον εραστή να απομακρυνθεί...dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου