19.6.12

Ποια είναι η Τουρκάλα δίμετρη «Σιλά»


Είχε κάψει καρδιές ως «Εϊσάν» στην τηλεοπτική σειρά «Ezel»! 
Η μελαχρινή Τουρκάλα καλλονή Κανσού Ντερέ (Cansu Dere) πρωταγωνιστεί και στην τουρκική σειρά που προβάλεται αυτόν τον καιρό από τον ANT1, με τίτλο «Sila».
Η «Σιλά» είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο στην Τουρκία. Γεννήθηκε το 1980 στην Άγκυρα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.
Με ύψος 1.86 και γήινη μελαχρινή ομορφιά, συμμετείχε το 2000 σε διαγωνισμό ομορφιάς, όπου αναδείχθηκε αναπληρωματική Mις Τουρκία. Με αυτόν τον τίτλο στις αποσκευές της συνεργάστηκε με όλους τους κορυφαίους Τούρκους σχεδιαστές μόδας. Το διάστημα 2002-2003 μετακόμισε στο Παρίσι, όπου έλαβε μέρος σε πολλά ντεφιλέ και φωτογραφήσεις περιοδικών μόδας.
Από το 2004 μέχρι σήμερα έχει παίξει σε έξι τηλεοπτικές σειρές κι έχει κερδίσει το βραβείο «Ismαil Cem» για το ρόλο της Εϊσάν στην τηλεοπτική σειρά EZEL. Έχει εμφανιστεί και σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια από τις οποίες μαζί με τον γνωστό μας Ονούρ (Χαλίτ Εργκέντζ) από τη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες».
Το 2008 έγινε το πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών. Αναφορικά με τα προσωπικά της, δεν έχει κανένα πρόβλημα να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα κουτσομπολίστικων περιοδικών με τους έρωτές της...
Πριν ακόμα συμπληρώσει τα είκοσί της, η Κανσού έβγαινε με τον Gokhan Ozoguz, έναν από τους ιδρυτές του μουσικού συγκροτήματος «Athena», που το 2004 πήρε μέρος στο φεστιβάλ της Eurovision της Τουρκίας με το τραγούδι «For Real». Ακολούθησε ο Nejat Isler, πιο εγκεφαλική περίπτωση, με σπουδές φωτογραφίας, υποκριτικής και τρία βιβλία. Επόμενος ο Okan Bayulegen -16 χρόνια μεγαλύτερός της - έμεινε στο πλάι της τρία χρόνια και είναι ο πιο πλούσιος με σπουδές φωτογραφίας στο Παρίσι και συμμετοχή στη σειρά «The young Indiana Jones chronicles». Τελευταίο entry, ο γνωστός Τούρκος κωμικός ηθοποιός και κινηματογραφιστής Cem Yılmaz.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου