25.6.12

Συναυλία σπουδαστριών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Επιτυχημένη εμφάνιση δύο σπουδαστριών
του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας σε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή, 22 Ιουνίου.

      Δυο τελειόφοιτες σπουδάστριες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, η Λυδία Άιζενμπαχ, φλάουτο (τάξη Βίκης Βασιλειάδη) και η Σιμέλα Εμμανουηλίδου, σοπράνο (τάξη Χριστίνας Γιαννακοπούλου) έκλεισαν για φέτος τον εξαιρετικά επιτυχημένο κύκλο εκδηλώσεων "Παρασκευή στις 3", που οργάνωσε και φιλοξένησε στην Αίθουσα Διδασκαλίας, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
      Την  Παρασκευή, 22 Ιουνίου στις 15.00, με ελεύθερη είσοδο, δεκάδες μουσικόφιλοι παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν ένα ρεσιτάλ φλάουτου της Λυδίας Άιζενμπαχ με έργα Μπαχ, Ντεμπυσύ και Ζολιβέ (με τη σύμπραξη της καθηγήτριας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Μαρίας Παπαπετροπούλου στο πιάνο) και ένα λυρικό ρεσιτάλ της σοπράνο Σιμέλας Εμμανουηλίδου σε άριες και τραγούδια  Μότσαρτ, Περγκολέζι, Σούμαν, Μέντελσον, Γ. Στράους, Ντεμπυσύ και Ροσίνι με τον Γιάννη Αερινιώτη στο πιάνο.
       Ο συγκεκριμένος κύκλος συναυλιών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη") δίνει την ευκαιρία σε επιλεγμένα Ωδεία της ελληνικής επικράτειας να παρουσιάσουν διακεκριμένους σπουδαστές τους σε καλές συναυλιακές συνθήκες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου