26.6.12

Διαρρήκτης έπεσε από το μπαλκόνι!


Τέσσερις εισβολές ληστών σε σπίτια στην Αττική σημειώθηκαν, τα ξημερώματα, ενώ σε μια από τις επιθέσεις τραυματίστηκε ένας από τους δράστες, πέφτοντας από το μπαλκόνι για να γλιτώσει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στις 03:53 στο Μαρούσι, όπου συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας. Οι δράστες παραβίασαν διαμέρισμα 2ου ορόφου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματοκιβώτιο, διαστάσεων 50 επί 50.
Τους αντιλήφθηκε, όμως, ο ιδιοκτήτης και ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Οι διαρρήκτες εγκατέλειψαν το χρηματοκιβώτιο και στη προσπάθειά τους να διαφύγουν, ο ένας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού και τραυματίστηκε ελαφρά.
Ο δράστης μεταφέρθηκε για να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο και, σήμερα, μαζί με τον συνεργό του θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δύο ληστείες σε σπίτια έγιναν μέσα σε διάστημα 35 λεπτών στην Ηλιούπολη και από την Αστυνομία θεωρείται πιθανό να διαπράχθηκαν από τους ίδιους δράστες. Ειδικότερα, στις 03:20, τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 47χρονου, από τον οποίο, με απειλή όπλων, αφαίρεσαν 150 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Στις 03:55, πάλι τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε άλλο διαμέρισμα 1ου ορόφου στην ίδια περιοχή, ακινητοποίησαν την 67χρονη ιδιοκτήτρια, άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα και διέφυγαν.

Λίγο πριν τις 07:00, δύο άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα διαμερίσματος ισόγειου διαμερίσματος στην Καλλιθέα, όπου μένει αλλοδαπή, την ακινητοποίησαν, ασκώντας σωματική βία και της άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, άγνωστης αξίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου