25.6.12

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από συμπλοκή


Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός συμπλοκής που έγινε τη νύχτα της Κυριακής στο χωριό στο Προφήτης Ηλίας του Ηρακλείου, στο οποίο έχουν καταφθάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενο βεντέτας.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε ενώ στο χωριό είχε στηθεί γλέντι για τον κλήδονα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 34χρονος δημοτικός υπάλληλος και γυμναστής πήγε στο κρεοπωλείο που έχει ένας 52χρονος, προκειμένου να λύσουν διαφορές που είχαν.
Οι δύο άνδρες λογομάχησαν, και ήρθαν στα χέρια.

Στη μέση όμως μπήκε ο 17χρονος γιος του κρεοπώλη, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τον πατέρα του.
Τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα, φέρεται να τράβηξε ένα πιστόλι εννέα χιλιοστών, με το οποίο άρχισε να πυροβολεί τον 52χρονο στα πόδια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πυροβόλησε περίπου πέντε φορές.
Μία από τις σφαίρες, τραυμάτισε στον λαιμό τον 17χρονο, ενώ άλλη μία εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε έναν 69χρονο άνδρα που βρισκόταν εκεί κοντά.
Ο 52χρονος έτρεξε προς το αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές κατά του 34χρονου, τον οποίο σκότωσε.

Ο 52χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πόδια, αμέσως μετά το περιστατικό, παραδόθηκε στην Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε τον συγχωριανό του.
Ο ίδιος υποστηρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο 17χρονος γιος του, δέχθηκαν ένοπλη επίθεση από το θύμα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ανταποδώσει τα πυρά για να σώσει τις ζωές τους.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 64χρονος που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς.
Επίσης ο 17χρονος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου.
Τόσο στο Βενιζέλειο, όσο και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά και στον Προφήτη Ηλία, είναι ισχυρή η αστυνομική παρουσία για λόγους ασφαλείας, υπό το φόβο βεντέτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου