17.6.12

Τον έδερνε με το σκουπόξυλο μέσα στο σπίτι !!!


Το σήριαλ με το παράνομο ζευγάρι στην Κάτω Αχαΐα είχε και συνέχεια!
 Και μάλιστα άκρως επεισοδιακή! 
Την ιστορία του ζευγαριού είχε αποκαλύψει προ μερικών εβδομάδων ο «Κόσμος» (όταν ο αδελφός του συζύγου της ερωμένης τους έπιασε επ' αυτοφώρω σε χωράφι της περιοχής), όμως προ ημερών... τα πράγματα αγρίεψαν!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εραστής άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του και μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο με την ερωμένη του, πιστεύοντας πως η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του... βρίσκεται στο κτήμα!
Για κακή του τύχη όμως η σύζυγος (που και αυτή είχε κάτι υποψιαστεί) επέστρεψε νωρίτερα, φαίνεται πως αντελήφθη πως ο άνδρας της με κάποιον μιλούσε στο τηλέφωνο, μπήκε.... σαν γάτα μέσα στο σπίτι και άρχισε να «κρυφακούει»! Αυτό ήταν! Για κάποια λεπτά της ώρας έσφιγγε τα δόντια, είχε τα αυτιά της ορθάνοιχτα και άκουσε τον «αγαπημένο» της να μιλά με ερωτόλογα στην ερωμένη του! Και αφού είχε επιβεβαιωθεί για όσα συνέβαιναν... αποφάσισε να δράσει!
Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε σε φιλικά του πρόσωπα... άρπαξε ένα σκουπόξυλο και άρχισε να τον κυνηγά μέσα στο σπίτι! Οι σκηνές που ακολούθησαν δύσκολα περιγράφονται καθώς τα χτυπήματα με το σκουπόξυλο συνοδεύονταν και από ύβρεις! O σύζυγος κατάφερε μετά χιλίων κόπων και βασάνων (και πολλαπλών χτυπημάτων) να ξεφύγει από τη μανία της συζύγου του, όμως στο φιλικό του περιβάλλον δηλώνει αποφασισμένος... να συνεχίσει τη σχέση του με την ερωμένη! Από την πλευρά της η γυναίκα του δεν του δίνει διαζύγιο σκεπτόμενη τα παιδιά τους.
Είχε μείνει και γυμνός στο χωράφι
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως οι σύζυγοι του παράνομου ζευγαριού είχαν υποψιαστεί εδώ και καιρό τις «αμαρτίες» τους και μάλιστα ο άνδρας της ερωμένης είχε στείλει και τον αδελφό του να παρακολουθήσει τις κινήσεις της.
 Όντως ο κουνιάδος «εντόπισε» την ερωτική φωλιά του ζευγαριού (σε ένα χωράφι)! Και ενώ το ζευγάρι έκανε έρωτα, ο κουνιάδος πλησίασε το όχημα και βρέθηκε... μπροστά στη φάση! Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο, η γυναίκα αναφώνησε... «ο κουνιάδος μου» και ο εραστής (ο οποίος και δάρθηκε με το σκουπόξυλο) βγήκε γυμνός έξω από το αυτοκίνητο και... κρύφτηκε ανάμεσα σε κάτι χόρτα στο χωράφι!
Η γυναίκα... παρακαλούσε τον κουνιάδο να μην αποκαλύψει τι είδε στον σύζυγό της, εκείνος άρχισε να την βρίζει, στη συνέχεια όμως ηρέμησε και συζητούσαν! Τελικά αποχώρησε, αφήνοντας ουσιαστικά ελεύθερο «χώρο» στους παράνομους εραστές να αποχωρήσουν.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου