21.6.12

Ποιούς πρωτοκλασσάτους άφησε έξω ο Σαμαράς !


Μια σειρά από κορυφαία στελέχη της ΝΔ τα περισσότερα από τα οποία κατείχαν πρωτοκλασάτα υπουργεία στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή ,άφησε εκτός κυβερνητικού σχήματος ο Αντώνης Σαμαράς.
Πέρα από την Ντόρα Μπακογιάννη το όνομα της οποίας πάντως συζητήθηκε μόνο για την προεδρία της Βουλής, εκτός του νέου υπουργικού συμβουλίου μένουν βουλευτές και πρώην υπουργοί όπως ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Νικήτας Κακλάμάνης, ο Βυρων Πολύδωρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, και ο Κώστας Γκιουλέκας.(που εξελέγη πρώτος στην Α´ Θεσσαλονίκης)
Χωρίς υπουργικό θώκο επίσης ο Κωστας Τασούλας και φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είναι μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένος για την πρόταση που του έγινε να είναι αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος την οποία και απέρριψε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Β' Αθηνών υπουργοποιήθηκαν μόνο ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ενώ ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα εκλεγεί πρόεδρος της Βουλης.
Από την Α' Αθηνών, στο υπουργικό συμβούλιο θα μετέχουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Νότης Μηταράκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου