28.6.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Της Κοροϊδίας το …Κάγκελο !

Γράφει ο Πύλιος
Ποια Τρόικα και Κουραφέξαλα εδώ είναι Ελλαδισταν  ότι γουστάρει ο κάθε γραφειοκράτης κάνει !!
Διαβάστε και τρίψτε τα μάτια σας .
Στο τελευταίο πρόγραμμα  ένταξης  νέων αγροτών, από την Μεσσηνία εντάχθηκαν περίπου 800 νέα  παιδιά που θέλησαν να ασχοληθούν με την αγροτική  παραγωγή αφήνοντας πίσω τους τα κορεσμένα αστικά κέντρα.
Η αρμόδια διεύθυνση του Υπ. Γεωργίας τα πιέζει με ελέγχους και απειλές  προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια βελτίωσης κλπ .
Προχώρησαν  σε αγορές όπως προβλέπεται μέσω δανειοδοτήσεων από την Αγροτική Τράπεζα δίνοντας προκαταβολές πληρώνοντας ( νταβατζηκι ... πολλαπλά  επαγγέλματα )που κινούνται παρασιτικά πίσω από κάθε αγοραπωλησία αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο που στην συγκεκριμένη  περίπτωση είναι η Αγροτική Τράπεζα .
Στα συρτάρια των υπαλλήλων τους οι αιτήσεις παραμένουν για μήνες με επίσημη δικαιολογία την έλλειψη προσωπικού για την προώθηση τους ..
ΕΡΩΤΗΜΑ στις δανειοδοτήσεις κομμάτων και μεγαλόσχημων πως γίνεται οι διαδικασίες να τρέχουν με ταχύτητα …φωτός .
Εκτός εάν αυτό το  «συρτάριασμα» είναι συνειδητή επιλογή του Υπουργείου και της αγροτικής τράπεζας προκειμένου να μην ανταποκριθούν οι νέοι αγρότες στις υποχρεωσείς τους μέσα στις συμβατικές προθεσμίες και θα τους αναγκάσουν να επιστρέψουν πίσω στα ταμεία τους και αυτά τα ψίχουλα που έχουν λάβει  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου