15.6.12

Ποιος είναι ο κοσμικός επιχειρηματίας που δέχτηκε το πακέτο-βόμβα - Φωτο


Αναστάτωση προκάλεσε στους κοσμικούς κύκλους η είδηση για τον τραυματισμό του 40χρονου γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας που έπεσε θύμα βομβιστικής επίθεσης.
 Ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης ιδιοκτήτης μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στην Ελούντα στην Κρήτη, που είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, ήταν αυτός που άνοιξε το παγιδευμένο δέμα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.
Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε είναι ένας από τους 4 γιους του Μηνά Ανδριαδάκη που έχουν το ξενοδοχείο Μarmin Bay στην Ελούντα. Το σπίτι στη Βουλιαγμένη που έγινε η έκρηξη είναι στο όνομα του αδελφού του Νίκου Ανδριαδάκη.
Στο TLIFE μίλησε κι ο πρόεδρος ξενοδόχων Λασιθίου, Μανώλης Βαρκαράκης:
"Ξέρω καλά την οικογένεια του Αθηναγόρα. Ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια ζούσε εδώ, μέσα στο ξενοδοχείο του. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε... Μας εξέπληξε όλους αυτό το γεγονός. Γνωρίζω ότι είχε μια κοπέλα από εδώ αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για την οικογενειακή του κατάσταση. Είναι τέσσερα αδέρφια. Με τον πατέρα του είχαμε καλές σχέσεις. Παλιότερα είχαν ένα άλλο ξενοδοχείο, το πούλησαν κι έφτιαξαν αυτό που έχουν τώρα. Θέλει πολλή προσπάθεια για να έχεις μια επιχείρηση, άρα ήταν εδώ και γι'αυτό τον λόγο. Είναι σχετικά καινούριο αυτό... Έχω μείνει έκπληκτος. Ο Αθηναγόρας δεν μας έχει απασχολήσει ποτέ με φασαρίες. Είναι ήρεμος άνθρωπος. Βέβαια δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβαίνει στην ιδιωτική ζωή του καθενός."
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE όλη η οικογένεια του Αθηναγόρα είναι πολύ αναστατωμένη κι έρχεται εσπευσμένα από την Κρήτη στην Αθήνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου