24.6.12

COSTA NAVARINO -Πολυτέλεια και παράδοση !!


Στη νοτιοδυτική άκρη της Πελοποννήσου, σε ένα παραθαλάσσιο τοπίο της Μεσσηνίας, είναι χτισμένο το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino. Αποτελεί κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά παγκοσμίως, ενώ οι εγκαταστάσεις και η αρχιτεκτονική του έχουν κερδίσει διεθνείς διακρίσεις.
Η Costa Navarino περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές παραθαλάσσιες ξενοδοχειακές μονάδες το Navarino Dunes και το Navarino Bay. Στο Navarino Dunes υπάρχει το ξενοδοχείο " The Romanos, a Luxury Collection Resort " χτισμένο ανάμεσα στους παραδοσιακούς ελαιώνες και με θεά τα καταγάλανα νερά του Ιονίου και το "Westin Resort" που προσφέρει θεά στους αμμόλοφους και τη θάλασσα.
Το πρώτο ξενοδοχείο διαθέτει 321 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και ιδιωτική πισίνα σε κάθε δωμάτιο του ισογείου.
Περιλαμβάνει εστιατόρια παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας, χώρους barbeque, chill-out bars, αλλά και το Romanos pool-bar που προσφέρει μεγάλη ποικιλία κρασιών, καλοκαιρινά ποτά και παραδοσιακούς μεζέδες. Το δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Navarino Dunes, το "Westin Resort" περιλαμβάνει 445 δωμάτια deluxe , οικογενειακά και σουίτες με ιδιωτικές βεράντες και πισίνες. Τα πολλά εστιατόρια που διαθέτει προσφέρουν λιβανέζικη, διεθνή και ελληνική κουζίνα, καθώς και ένα american diner δίπλα στην πισίνα.
 Επίσης προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στη βιβλιοθήκη, στους κοινόχρηστους χώρους , αλλά και δίπλα στο τζάκι ατενίζοντας το πέλαγος. Στο Westin Resort λειτουργεί ο παιδικός σταθμός "Cocoon" και το "SandCastle" με δυνατότητα διανυκτέρευσης, αφήνοντας ελεύθερο χρόνο στους γονείς για ηρεμία ή ενασχόληση με τα αγαπημένα τους σπορ, αφού διαθέτει αθλητικό κέντρο και πλήθος θαλάσσιων σπορ.
Στην κατάφυτη πλαγιά της Μεσσηνίας που βλέπει στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου, είναι χτισμένο το ξενοδοχειακό συγκρότημα Navarino Bay που περιλαμβάνει το " Τhe Banyan Tree Resort". Διαθέτει 117 βίλες με ιδιωτική πισίνα και βεράντα, διακοσμημένες με παραδοσιακά χειροποίητα έπιπλα και εξωτερικούς χώρους για φαγητό ή ποτό.
Πέρα από το φυσικό τοπίο και τις εξωτερικές δραστηριότητες που ευνοούν τη χαλάρωση, στο Navarino Dunes λειτουργεί και Anazoe spa, ένας χώρος spa και θαλασσοθεραπείας 4000 μ. Προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες σε συνδυασμό με αρχαίες πρακτικές και signature ελαιοθεραπείες από τοπικά φυσικά προϊόντα της περιοχής, βασισμένες σε συνταγές και κείμενα που χρονολογούνται από την εποχή του Ομήρου. Το Anazoe spa διαθέτει επίσης σύγχρονες εγκαταστάσεις μασάζ, κινησιοθεραπείας, θαλασσοθεραπείας, ice grotto rooms, showers ατμού και σάουνες με βότανα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου