29.7.12

Λεσβίες έγιναν ...μαλλιά -κουβάρια σε καφετέρια της Πάτρας !


Σε πεδίο μάχης κόντεψαν να μετατρέψουν τρεις λεσβίες το χώρο συνοικιακής καφετέριας πριν από λίγες ημέρες, στην Πάτρα. 
Το σκηνικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων και των υπευθύνων του μαγαζιού, που έσπευσαν να χωρίσουν τις τρεις εξαγριωμένες γυναίκες οι οποίες ήταν αδύνατο να συγκρατηθούν ακόμα και όταν «έπεσαν» πάνω τους περισσότεροι από πέντε άνδρες για να τις σταματήσουν!
Και όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, αιτία του άγριου καυγά στάθηκε η «αποκάλυψη» της... απιστίας. 
Ότι δηλαδή η μία εκ των δύο που είχαν ήδη σχέση, είχε δημιουργήσει παράλληλη σχέση με την τρίτη και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο συναντήθηκαν.
Προκειμένου δηλαδή να δοθούν οι εξηγήσεις και να ξεκαθαριστεί το θέμα. Όμως η μία κουβέντα έφερε την άλλη και πολύ γρήγορα άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται, να βρίζονται χυδαία και στη συνέχεια να χύνουν καφέδες και νερά η μία στην άλλη.
Λίγο ήθελε ακόμα για να πέσουν και... ψιλές μεταξύ τους ή για να τα κάνουν γυαλιά καρφιά στην καφετέρια. Μάλιστα η μία κατάφερε να αναποδογυρίσει το χαμηλό τραπεζάκι με όλα τα ποτήρια και το όλο επεισόδιο θύμιζε σκηνή από κινηματογραφική ταινία.
Ευτυχώς όμως, η δραστική παρέμβαση των υπευθύνων του μαγαζιού και οι δυνατές οργισμένες φωνές του ιδιοκτήτη έβαλαν και τις τρεις στη... θέση τους και το επεισόδιο έληξε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα.
Και να σκεφθεί κανείς ότι πρόκειται για γνωστές γυναίκες στην πόλη, ενώ οι δύο εξ αυτών - αυτές που διατηρούσαν ήδη δεσμό - είναι λίγο πιο προχωρημένης ηλικίας. Αλλά φαίνεται ότι στην πορεία μπήκε και η τρίτη ανάμεσά τους και τότε άρχισε να χαλάει το πράγμα...
Η αιτία του χωρισμού...Η διαφωνία στο ζευγάρι των δύο πρώτων λεσβιών άρχισε τώρα τελευταία που το μεγάλο τους μυστικό γινόταν γνωστό σε όλο και μεγαλύτερο κύκλο ανθρώπων στην πόλη. Έτσι, ξεκίνησαν οι γκρίνιες. Και λόγω του ότι και οι δύο γυναίκες είναι γνωστές, (η επαγγελματική ιδιότητα της μιας σχετίζεται με το δημόσιο και κατ' επέκταση με την εξυπηρέτηση πολιτών, ενώ η δεύτερη φημίζεται για την δραστηριότητα κοινωνικού περιεχομένου), άρχισαν να σκέφτονται ότι η προσωπική τους ιστορία δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί άλλο.
Κι αυτό επειδή κάτι τέτοιο θα έβαζε σε άμεσο κίνδυνο την προσωπικότητά τους και ταυτόχρονα την επαγγελματική και οικογενειακή τους υπόσταση. Ωστόσο την «παράνομη» σχέση που έκανε η μία με την τρίτη και νεότερη, δεν μπορούσε με τίποτα να την ανεχτεί η δεύτερη...!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου