28.7.12

Ως πότε οι 3 της συγκυβέρνησης θα υπερασπίζονται το Κτήνος του Δημοσίου;...


kourdistoportocali
Πως επιτρέπεις κε Χατζηδάκη να παραμένουν οι εκβιαστές μιζαδόροι του Υπ. Ανάπτυξης στη θέση τους;...
Από το 2009 που μπήκαμε στη κόλαση του Μνημονίου και της Τρόικας κανείς πρωθυπουργός και καμία κυβέρνηση από τις ουκ ολίγες που παρήλασαν δεν ακούμπησε το Ελληνικό Δημόσιο. Επέλεξαν να ...

διατηρήσουν το τέρας αρτιμελές πεστοκόβοντας τους μισθούς-εκτός από εκείνους των κολλητών εραγοπατέρων που υποδύονται τους συνδικαλιστές.

Ακόμη και ο πολυθεσίτης Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ αφυπνίσθηκε από τον λήθαργο της καλής ζωής και θυμήθηκε να κάνει αντίσταση κατατροπώνοντας τους Τροικανούς.

Τρία χρόνια το Κτήνος του Δημοσίου παραμένει ανέγγιχτο, τα επαγγέλματα κλειστά και το παρακράτος της γραφειοκρατίας αλώβητο. Το διεφθαρμένο παρακράτος του Δημοσίου απειλεί να δολοφονήσει όσους του αντιστέκονται με πρόσφατο παράδειγμα τον ξενοδόχο από το Άργος που κατήγγειλε τις συμμορίες του Υπ. Ανάπτυξης και κάποιοι, μόλις χθες, του έστειλαν δώρο μια χειροβομβίδα και ένα απειλητικό μήνυμα. Αναρωτιέται κανείς αν αυτό το άθλιο Δημόσιο με τις συμμορίες των εκβιαστών φιλοδοθούν να διατηρήσουν οι κ.κ Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης.

Περμένουμε από τον Κωστή Χατζηδάκη να ξηλώσει τώρα όλο το τμήμα του παρακράτους των συμμοριών που έχουν μετατρέψει το Υπ. Ανάπτυξης σε άνδρο Εκβιαστών. Και η πλάκα είναι πως σύμφωνα με τη φημολογία το συγκεκριμένο κτίριο που φιλοξενεί αυτά τα χαιβάνια το νοικιάζει το κράτος από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

-Κε Κωστή Χατζηδάκη, εσύ που ήσουνα θύμα του παρακράτους συμφωνείς να παραμείνει αλώβητο το Κτήνος του Δημοσίου;

Γιατί θα πρέπει να υπάρχουν Πολεοδομίες για παράδειγμα και να μην ανατεθούν οι εκδόσεις αδειών σε εξουσιοδοτημένα αρχιτεκτονικά γραφεία που θα ελέγχονται αυστηρά από το κράτος;

Επαναλαμβανουμε την ερώτηση προς τους κ.κ Κουβέλη, Βενιζέλο και Σαμαρά.


-Ως πότε θα υπερασπίζεστε το φονικό για τη χώρα Κτήνος του Δημοσίου;...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου