7.7.12

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ-Οι 630 που προσελήφθησαν στην Μεσσηνία, σε Δήμους και Φορείς, από το πρόγραμμα “δρομοι της Ελιάς”.

Tα ονόματα των προσληφθέντων με αλφαβητική σειρά.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελεσματα των προσλήψεων σε εργασία κοινωνικού χαρακτήρα μέσω τους προγραμματος "Δρομοι της Ελιάς" στους Δημους και Φορείς της Μεσσηνίας. Το πρόγραμμα κοινοφελούς εργασίας του οποίου η διάρκεια εργασίας θα είναι 5 μήνες (είτε συνεχόμενη είτε τμηματική). 
Η αμοιβή για κάθε προσλαμβανόμενο ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, κατά παρέκκλιση των νόμιμων αμοιβών που προβλέπονται από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις οικείες συλλογικές συμβάσεις, με πλήρη κάλυψη όλων των ασφαλιστικών εισφορών.
Οι θέσεις εργασίας είναι: 
Δήμος Καλαμάτας (200), Δήμος Μεσσήνης (120), Δήμος Τριφυλίας (100), Δήμος Οιχαλίας (50), Δήμος Δυτικής Μάνης (25), Δήμος Πύλου-Νέστορος (70), ΚΕΦΙΑΠ (15), ΚΑΦΚΑ (9), ΔΕΥΑΚ (20), ΓΟΕΒ (11), Σύνδεσμος Υδρευσης Καλαμάτας-Μεσσήνης (10). 
Ολα τα ονόματα βρίσκονται αναρτημένα και στους Δημους για τους οποίους είχαν υποβάλλει αιτηση πρόσληψης οι ενδιαφερόμενοι αλλά και στοα γραφεία των Δρόμων της Ελιάς στη Καλαματα.
Ο πρώτος αριθμός είναι η καταταξη τους με βάση τα μόρια, ο δεύτερος αριθμός η θέση εργασίας προς πρόσληψη. Αναλυτικά οι προσληφθέντες με αλφαβητική σειρά, επώνυμο όνομα πατρώνυμο, είναι:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου