27.7.12

Έμειναν «Κάγκελο » οι Μεσσήνιοι μνηστήρες της θέσης του Γ.Γ της Περειφέρειας !

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ !


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ «ΦΙΛΙΚΑ ΜΕΣΑ » αλλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ  !!!


ΓΝΩΜΗ NEWS MESSINIA -
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ  ΗΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ "ΒΑΡΟΣ " ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !


Την μεγάλη θέση του Γ.Γραμματέα Πελοποννήσου περίμεναν πολλοί Μεσσήνιοι εκτός των άλλων και μάλιστα κάποιοι την είχαν και σίγουρη! 
Η θέση αυτή που μέχρι πριν κατείχε ο Μεσσήνιος Τάσος Αποστολόπουλος που προς τιμήν του από την πρώτη ημέρα αλλαγής της κυβέρνησης έθεσε την παραίτηση του και δεν άρχισε το γλείψιμο στην Νέα δημοκρατία για να τον κρατήσει όπως έκαναν κάποιοι άλλοι αλλού, δίνει μεγάλη πολιτική δύναμη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολλών για το επόμενο πολιτικό στάδιο σε αυτόν που θα την κατέχει.
Αυτό που περιμένουν πολλοί στην Μεσσηνία τώρα είναι η στάση αυτών που την ήθελαν και είναι και κάτοχοι σε θέση στο περιφερειακό συμβούλιου Πελοποννήσου και την έχουν απαξιώσει ενώ κάποιοι νεότεροι θα προσφέρουν περισσότερα με την παρουσία τους και την όρεξη τους για προσφορά. Ιδιαίτερα αξίζει να σημειώσουμε τι θα κάνει ο κ Δράκος αφού σύμφωνα με τις φήμες περίμενε την θέση του Γ.Γραμματέα για να παραιτηθεί από το περιφερειακό συμβούλιο στο οποίο όπως βλέπουμε όλοι κάνει αγγαρεία....Best-tv

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου