6.7.12

ΠΥΛΟΣ-Συνεδρίαση της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ

Την Παρασκευή  6 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πύλου, η προγραμματισμένη Συνεδρίαση της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Διαφάνειας και Επικοινωνίας, υπό την προεδρεία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, Δημητρίου Π. Καφαντάρη.


 Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα ακόλουθα θέματα: έγινε ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Επιτροπής, συζητήθηκε η απόφαση για το σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης ΥΠΕΣ – ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ για το Ε.Π. υποστήριξης της εφαρμογής του Καλλικράτη καθώς και η απόφαση της Επιτροπής για την  Ανοικτή Πρόσκληση ( 64) για υποβολή προτάσεων στο Ε.Π.  «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013» «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»- Β’ ΦΑΣΗ».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Δημήτρης Π. Καφαντάρης τόνισε ότι η Επιτροπή της ΚΕΔΕ στη μέχρι τώρα λειτουργία της έχει επιδείξει πλούσιο έργο το οποίο έχει οριοθετήσει και δρομολογήσει ουσιαστικά θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης του πολίτη και της μείωσης της γραφειοκρατίας και της διαφάνειας στους Δήμους.

Στην Επιτροπή συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ κ.κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης, Δήμαρχος Λαρισαίων και Ιωάννης Μπράτογλου Δημοτικός Σύμβουλος Εδέσσης.

Πέραν του
Προέδρου της Επιτροπής Η/Δ, κ. Καφαντάρη παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Η/Δ κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και τα μέλη Ιωάννης Τσιάμης, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Ευάγγελος Λαγδάρης, Ιωάννης Μπουλές, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, Δημήτρης Γιολδάσης, Γεώργιος Ακριβούλης, Χριστοφής Ζάχος, Παναγιώτης Δαϊκούδης, Γιάννης Σκοπούλης, Κωστής Μοχιανάκης, Στάθης Ραγκούσης, Αμαλία Τσαγκαράκη, Γαβριήλ Κουγιανός και Ιωάννα Κουντουριώτου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου