29.7.12

Συνέλαβαν τον γαμπρό στο...μήνα του μέλιτος!

Στη Ρόδο - Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές.

Μόνη της θα επιστρέψει στο Ισραήλ μία 30χρονη νύφη, η οποία πήγε ταξίδι του μέλιτος στη Ρόδο με το σύντροφό της, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», το συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου που συνεδρίασε χθες και εξέτασε τη συγκεκριμένη περίπτωση, αποφάσισε τη σύλληψη και την έκδοση στις γερμανικές αρχές. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 31χρονος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση και η υπόθεση αφορά κινηματογραφικό εξοπλισμό αξίας 10.000-80.000 ευρώ, τον οποίο ενοικίασε αλλά φέρεται να μην επέστρεψε.

Η νύφη επέστρεψε στο Ισραήλ και ο γαμπρός από σήμερα κρατείται στην αστυνομία, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής, διά του συνηγόρου του.

Η υπόθεση αυτή άρχισε να εκτυλίσσεται πριν από μερικές μέρες, όταν ο αντιεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε από τις γερμανικές αρχές να αποστείλουν περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση απάτης κατ’ εξακολούθηση, για την οποία κατηγορείται ο 31χρονος από το Ισραήλ, έπειτα από έρευνα που έγινε και έδειξε ότι ο 31χροος είχε ανοικτούς λογαριασμούς με τις γερμανικές δικαστικές αρχές.

Μέχρι να γίνει αυτό, ο 31χρονος παρέμεινε στη Ρόδο και μάλιστα του έχει επιβληθεί ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παραμονής του στο ξενοδοχείο όπου ήδη διαμένει.

Ο ίδιος έφθασε με την εκλεκτή της καρδιά του το πρωί της 13ης Ιουλίου του 2012, από το Ισραήλ στη Ρόδο, για να κάνουν το γαμήλιο ταξίδι τους, με πτήση αεροπορικής εταιρείας και λίγα λεπτά μετά την άφιξή του, αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου τον συνέλαβαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου