13.7.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Άργησαν αλλά …διάλεξαν χώρο για τα σκουπίδια !!!

Αυτός  ο  χώρος  θα είναι η ….βιτρίνα  της  Μεσσηνίας -  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ …. ΣΕ ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !!
Από όλο τον Δήμο Καλαμάτας διάλεξαν σαν χώρο μεταφόρτωσης των σκουπιδιών δίπλα στο Αεροδρόμιο , εκεί που θα βγει  σε λίγες ημέρες  ο νέος δρόμος που  που θα μας ενώνει με τον υπόλοιπο κόσμο.
Διαβάστε την πρόσκληση που έχει σταλεί για την επικείμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που συνεδριάζει την Δευτέρα στην Τρίπολη και ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .
Θέμα 10 και θέμα 11.
10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο με τίτλο: «Εγκατάσταση προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης μη επικίνδυνων ανακυκλώσιμων στερεών αποβλήτων – διαλυτήριο οχημάτων τέλος κύκλου ζωής τους» ιδιοκτησίας Σώτηρας Δημήτριος και ΣΙΑ ΕΕ στη θέση βάλτος, εκτός σχεδίου ΤΔ Σπερχογείας του Δήμου Καλαμάτας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου.
11. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο με τίτλο: «Εγκατάσταση προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης μη επικίνδυνων ανακυκλώσιμων στερεών αποβλήτων – διαλυτήριο οχημάτων τέλος κύκλου ζωής τους», ιδιοκτησίας Χάϊδος Ιωάννης, εντός ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας, ΤΔ Σπερχογείας του Δήμου Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου