7.7.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Διαβούλευση Παραλιακής...ΚΑΝΕΝΑΣ εκπρόσωπος από το Επιμελητήριο !

Το θέμα διάλυσης στο επιμελητήριο Μεσσηνίας συνεχίζετε και όπως έχουμε ξαναπεί χαμένοι είναι όλοι οι επαγγελματίες του Νομού που είχαν έστω μια ελπίδα..
Εχθές συζητιόταν το σοβαρό θέμα ανάπλασης ενός κομματιού της παραλιακής ζώνης της Καλαμάτας που ξέρουμε όλοι πόσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται και έπρεπε να έχουν και το μεγαλύτερο λόγο.
Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε κανείς από το Επιμελητήριο προκειμένου να εκπροσωπήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους σε αυτό το σοβαρό θέμα που έπρεπε να έχει μείζων σημασία για αυτούς που το εκπροσωπούν. Εμείς απευθυνθήκαμε σε αρκετούς συμβούλους του Επιμελητηρίου αν ήξεραν κάτι για το θέμα και μας απάντησαν ότι δεν τους είπε κανένας τίποτα. Ο πρόεδρος Δ. Αδαμόπουλος δήλωσε άγνοια για το θέμα καθώς όπως μας είπε δεν κάλεσαν (ο Δήμος ) το Επιμελητήριο. Εμείς απευθυνθήκαμε στον αρμόδια αντιδήμαρχο Καλαμάτας Ανδρέα Καραγιάννη που μας ανέφερε ότι το Επιμελητήριο ειδοποιήθηκε με FAX,email αλλά και τηλεφωνικά γι αυτό το σοβαρό θέμα αλλά δεν παρευρέθηκε κανείς.best-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου