26.7.12

ΕΦΙΑΛΤΗΣ για γυναίκα στα χέρια τσιγγάνων, έξω από το αυτοκίνητο του άντρα της!


Η άτυχη γυναίκα μόλις είχε σχολάσει και πλησίαζε το αυτοκίνητο του συζύγου της, για να επιστρέψουν στο σπίτι...

Άλλο ένα σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες βράδυ (25-07-2012) σε βάρος εργαζόμενου στο Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού. Συγκεκριμένα νεαροί τσιγγάνοι, επιτέθηκαν στην προϊσταμένη αρπάζοντας της αλυσίδα από το λαιμό.

Το σοβαρό επεισόδιο που έγινε χθες βράδυ, έρχεται να προστεθεί στα πολλά παρόμοια που σημειώνονται στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού με δράστες νεαρούς τσιγγάνους και θύματα εργαζόμενους και πολίτες. Χθες βράδυ ήταν η σειρά της προϊσταμένης του Κέντρου Υγείας, που δέχτηκε την επίθεση νεαρών την ώρα που έβγαινε από το Κέντρο Υγείας για να επιστρέψει σπίτι της.

Οι δράστες την χτύπησαν στο λαιμό και της αφαίρεσαν αλυσίδα πετώντας την στο έδαφος, ενώ η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου του θύματος που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του έξω από το Κέντρο Υγείας για να την μεταφέρει σπίτι.

Μετά και αυτό το επεισόδιο γιατροί και προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού δηλώνουν εξοργισμένοι στο agriniopress.gr, για την παραβατικότητα των τσιγγάνων, αφού το Κέντρο Υγείας βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε οικισμό. Καταγγέλλουν διαρκείς επιθέσεις κατά προσωπικού αλλά και ασθενών, κλοπές πορτοφολιών και άλλων προσωπικών αντικειμένων, διαρρήξεις αυτοκινήτων που είναι σταθμευμένα αλλά και φθορές στο κτίριο του Κέντρου Υγείας.

«Έχουμε φτάσεις το σημείο να φοβόμαστε να πάμε για δουλειά. Οι επιθέσεις σε βάρος μας είναι συχνές ειδικά την νύχτα και είμαστε τελείως απροστάτευτοι. Και μηνύσεις να κάνουμε έρχονται και μας απειλούν. Ζητάμε προστασία πριν συμβούν ακόμα χειρότερες καταστάσεις», λένε χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι που τονίζουν πως θα πρέπει να αυξηθεί η αστυνομική παρουσία ή έστω να προσληφθεί ιδιωτική ασφάλεια από την διοίκηση των νοσοκομείων του νομού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου