28.7.12

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας


Το πέμπτο κατά σειρά ερωτικό ραντεβού μιας 20χρονης Ρουμάνας μέσα σε μια ημέρα, ήταν μοιραίο για το ζευγάρι των προαγωγών της που την κρατούσαν φυλακισμένη μαζί με άλλες πέντε αλλοδαπές γυναίκες και τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται για να θησαυρίζουν.
Ο τελευταίος «πελάτης» ήταν αστυνομικός της Ασφάλειας Λάρισας που παγίδευσε τους μαστροπούς.
Ο 59χρονος Έλληνας μετέφερε τη νεαρή αλλοδαπή με το αυτοκίνητο ενός συγγενικού του προσώπου από το κέντρο διασκέδασης της 26χρονης Ρουμάνας συζύγου του. Μόλις παρέλαβε τα τρία προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ συνελήφθη και πάνω του κατασχέθηκαν 965 ευρώ, ενώ στο αυτοκίνητο έκρυβε άλλα 48.555 ευρώ από τον «τζίρο» του, τρία κινητά και τρεις ατζέντες με το πελατολόγιό του σε ιδιόχειρες σημειώσεις που τώρα «ξεψαχνίζουν» οι αστυνομικοί!
Ακολούθησε έφοδος στο νυχτερινό κέντρο  όπου συνελήφθη η σύζυγος του  μαστροπού και μια 19χρονη ομοεθνής της η οποία ήταν μέλος του κυκλώματος.
Εκεί βρέθηκαν φυλακισμένες πέντε νεαρές Ρωσίδες και άλλη μια Ρουμάνα των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατακρατούσε το ζευγάρι και τις εξανάγκαζε να εργάζονται στο κατάστημα, ενώ παράλληλα τις προωθούσαν στην πορνεία!
Οι αλλοδαπές χαρακτηρίστηκαν από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ως θύματα εμπορίας ανθρώπων και μεταφέρθηκαν σε ειδικό Κέντρο Φιλοξενίας, ενώ στους μαστροπούς άσκησε δίωξη για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου