20.7.12

« Ο Φίλος » του έκανε την καινούργια BMW X5...υποβρύχιο !

Ενας 31χρονος σχεδίαζε να βγάλει από το νερό το σκάφος του, με το οποίο ειχε περάσει με φίλους το Σάββατο, σε ένα μικρό λιμανάκι στο Βαγιονέ, στα όρια Νέας Υόρκης και Νιου Τζέρσι.
Πήρε την ολοκαίνουργια BMW X5 του, που του κόστισε πάνω από 100.000 δολάρια, πήρε και έναν από τους φίλους, που ήταν... ανεκτίμητης αξίας, έβαλαν το τρέιλερ στον κοτσαδόρο και ξεκίνησαν την διαδικασία.
Τότε, ο «φίλος» του ζήτησε να κάνει αυτός τη διαδικασία. Ο νεαρός μπήκε στην BMW και άρχισε να κάνει πίσω, προκειμένου να φέρει το αυτοκίνητο και το τρέιλερ «μέσα στο νερό», ώστε να ανέβει επάνω το σκάφος.
Μόνο που την κρίσιμη στιγμή που θα έπρεπε να πατήσει φρένο, μπερδεύτηκε και πάτησε γκάζι, και μάλιστα πολύ γκάζι.
Σαν αποτέλεσμα, η ολοκαίνουργια BMW μπήκε πλήρως μέσα στα νερά, ενώ ο οδηγός βγήκε από μέσα με την βοήθεια των παριστάμενων στην προβλήτα. Οπως είπε αργότερα στην αστυνομία, αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, που προκάλεσε το λάθος του.
Η αστυνομία βέβαια εστίασε περισσότερο στο γεγονός ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ την πιο έντονη αδιαθεσία ένιωσε σίγουρα ο 31χρονος ιδιοκτήτης της BMW, την οποία έβγαλαν ξανά στην προβλήτα δύτες και γερανός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου