26.7.12

Το Hollywood ψηφίζει δαγκωτό ΜΕΣΣΗΝΙΑ για Διακοπές !


Το Hollywood ψηφίζει δαγκωτό Ελλάδα -Μεσσηνία και Costa Navarino για τις καλοκαιρινές του διακοπές!
 Μετά τον Robert De Niro και τον John Travolta, στην Ελλάδα βρίσκονται επίσης η Angelina Jolie με τον Brad Pitt και τα παιδιά, αλλά και ο Ethan Hawk.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του επισκέφθηκαν την Πύλο  και έμειναν σε πολυτελέστατη σουίτα  του  Costa navarino.

Μάλιστα η Angelina δεν παρέλειψε να πάει και μια βόλτα μέχρι τη Μεθώνη, μαζί με ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά της. Σύσσωμη η οικογένεια αναμένεται να αναχωρήσει από την Ελλάδα Μεσσηνία σήμερα  και ο επόμενος σταθμός τους θα είναι το Λονδίνο, όπου θα παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην Πύλο όμως και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχειακό συγκρότημα μένει εδώ και καιρό και ο Ethan Hawk μαζί με τα παιδιά του. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε μάλιστα είχε γενέθλια ο γιος του και του οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο ήταν καλεσμένοι και οι Brangelina.

Ο ηθοποιός θα μείνει όλο τον Αύγουστο στην Ελλάδα και μένει σε πολυτελέστατη σουίτα του ξενοδοχείου. Λέγεται μάλιστα ότι ετοιμάζει μια νέα ταινία που θα γυριστεί στην Ελλάδα και θα συμπρωταγωνιστήσει και ο Brad Pitt.

Προς το παρόν πάντως απολαμβάνει να παίζει γκολφ και να γεύεται την ελληνική κουζίνα που τον έχει ξετρελάνει.

Στη Μεσσηνία τέλος βρέθηκε και η βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια, που φρόντισε να εντυπωσιάσει τους ντόπιους με την απλότητά της και την ομορφιά της  καθώς και η Πριγκήπισσα του Μαρόκου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου