27.7.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΒΡΑΔΥΕΣ JAZZ – ROCK


Μετά Λόγου Μουσικής και Παιδικού θεάματος, συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΦΑΡΙΣ, σε συνεργασία με ντόπιους καλλιτέχνες και πολιτιστικούς φορείς.
Το Πάρκο Σιδηροδρόμων και το Πάρκο του Αλμυρού είναι χώροι που σταδιακά ενσωματώνονται στις δραστηριότητες του Δήμου και θα φιλοξενήσουν μουσικά σχήματα, σπουδαστών, αποφοίτων αλλά και καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, που θα μας ταξιδέψουν με ήχους Jazz, Rock, Saxo-Regge και Latin.
Οι εκδηλώσεις αυτές μας εξοικειώνουν με διαφορετικά μουσικά ακούσματα, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν και ταυτόχρονα αναδεικνύουν το ρόλο του Δημοτικού Ωδείου στην διαμόρφωση ποιοτικής μουσικής παιδείας στην  leστην πόλη.
Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
·         Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, ο Κωστας Γιαξόγλου και οι 5ModernEnsemble, στο Πάρκο Σιδηροδρόμων με ήχους jazz Latin ethnik μουσικής
·         Την Τετάρτη  1 Αυγούστου, στο Πάρκο του Αλμυρού οι Jukebox & Friends με ήχους Saxo reggae latin rock.
·         Την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, θα απονεμηθούν, το βραβείο Κοινωνικού & Πολιτικού Δοκιμίου καθώς και οι υποτροφίες του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, εις μνήμη Παναγιώτη Φωτέα σε μία εκδήλωση που θα καλυφθεί μουσικά απο το τμήμα jazz του Δημοτικού Ωδείου και τους jazzsteps.
·         Την  Τρίτη 31 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Κάστρου, οργανώνεται συναυλία με τους ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ-ΣΤΑΡΟΒΑ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, της οποίας εισιτήρια προπωλούνται ήδη στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Παράλληλα με τις μουσικές εκδηλώσεις, η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας θα παρουσιάσει την Τετάρτη 1 Αυγούστου στα Λαίικα το παιδικό έργο «Η Μηλιά» ενω τα Μουσικά Παραμύθια της Κατερίνας Γυφτάκη θα παρουσιαστούν στην Πολιανή και τις Πηγές.

Σε μια εποχή προβληματισμού, είμαστε όλοι Rock και θα είμαστε εκεί.

Υ.Σ : Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, οργανώνεται απο το Δήμο και τη ΦΑΡΙΣ συναυλία με την Ε. Αρβανιτάκη και τον Μπάμπη Στόκα, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου