30.7.12

ΤΡΟΜΟΣ-Τσιγγάνοι χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους! Video

Δύο κάτοικοι τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι και άλλοι ελαφρότερα
 - Οι τσιγγάνοι χτυπούσαν αδικαρίτως με ξύλα και σιδηρολοστούς... (δείτε βίντεο) 
Όλα έγιναν αργά χθες το απόγευμα (29-07-0212) στην κεντρική πλατεία της Αγίας Τριάδας στο Ναύπλιο.
Την ώρα που μικροί και μεγάλοι απολάμβαναν τον καφέ τους, μια ομάδα τσιγγάνων έκανε την εμφάνισή της, από τα γύρω στενά και επιτέθηκε σε κατοίκους με λοστούς, ξύλα και σιδηρογροθιές.
Η πλατεία ξεσηκώθηκε και οι τσιγγάνοι αποχώρησαν.
 Όμως το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί... Λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκαν και πάλι με ενισχύσεις. Αυτή τη φορά 30 περίπου άτομα ξεχύθηκαν στην πλατεία και σκόρπισαν τον τρόμο.
''Χτυπούσαν αδιακρίτως όποιον έβρισκαν μπροστά τους, χωρίς να ξέρουμε το λόγο'' έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες. Οι τσιγγάνοι επιτέθηκαν σε άτομα που κάθονταν σε καφετέριες και πολίτες που περπατούσαν στην πλατεία. 
 Η αναίτια επίθεση ολοκληρώθηκε το ίδιο ξαφνικά όπως άρχισε.
Οι τσιγγάνοι, που προφανώς κατάλαβαν ότι ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί η αστυνομία, άρχισαν να τρέχουν και χάθηκαν στα γύρω στενά.
Στην πλατεία έσπευσαν ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία. Όπως έγινε γνωστό δύο άντρες τραυματίστηκαν από τα χτυπήματα σοβαρά στο κεφάλι και πέντε άτομα πιο ελαφρά.
Τα όσα έγιναν βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που είχαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, υπό τις φωνές των οργισμένων πολιτών οι οποίοι ζητούσαν ενίσχυση της αστυνόμευσης απειλώντας ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους... Δείτε το βίντεο με τα όσα έγιναν από το argolikeseidiseis.blogspot

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου