1.8.12

Απότομη αλλαγή του Καιρού με Καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας !

Τετάρτη σήμερα, 1η Αυγούστου, όμως ο μήνας δε θα μπει και τόσο καλά για όλες τις περιοχές της χώρας, αφού αναμένονται σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως απο το μεσημέρι, ενώ τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. 
Δυνατοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο και ειδικότερα στην περιοχή των Κυκλάδων όπου θα φτάσουν μέχρι και 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 35 βαθμούς κελσίου.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις ενω ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 ως 35 βαθμούς Κελσίου, ενω στα βόρεια, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης βροχερός, αφού αναμένεται να σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται γενικά φθινοπωρινός καιρός. Συγκεκριμένα αναμένονται νεφώσεις με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι στη Θράκη. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ από το βράδυ θα περιοριστούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 ως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 ως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά και παραθαλάσσια, η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένεται να σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν με συνέπεια να εκδηλωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες ενώ τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα κυρίως στη Θεσσαλία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 35 βαθμούς Κελσίου.
Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα μείνουν φαινομενικά ανεπηρέαστες απο το κύμα κακοκαιρίας , αφού ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 ως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 ως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου