16.8.12

Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσίπρα


Την έντονη αντίδραση της υποψηφίας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας Ελένης Ανδριοπούλου προκάλεσε, μαζί με κάποια άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά, η απόφαση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρεζ με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στη χώρα μας!
Η κυρία Ελένη Ανδριοπούλου, η οποία, αφού εκπλήσσεται γιατί ο πρόεδρος δεν αρνήθηκε τη συνάντηση, διαμαρτύρεται για την «Αυγή» η οποία την αποσιώπησε και έγραψε μόνο για την παρουσία του ισραηλινού Προέδρου στη Βουλή. Και κατέληξε με την εξής φράση:
 «Ευτυχώς... παρά δώδεκα ψήφους θα ανήκα κι εγώ στη Βουλή»!
Ο Αλέξης Τσίπρας πράγματι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τη συνάντηση με τον Ισραηλινό ηγέτη, αποφεύγοντας δηλώσεις σε τηλεοπτικά συνεργεία, ανακοινώσεις κ.λπ. Πέραν της Ανδριοπούλου, εξηγήσεις ζήτησε και ο βουλευτής Τάσος Κουράκης και άλλοι με το επιχείρημα ότι η συνάντηση δεν είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα τη στιγμή που «στη Γάζα παραμένει στρατός κατοχής του Ισραήλ»...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου