10.8.12

Προσπάθησε να τη βιάσει μέσα σε ...Νοσοκομείο


Απόπειρα βιασμού στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» και μάλιστα με δράστη εργαζόμενο στο Ίδρυμα!
Το περιστατικό κατήγγειλε στον «Κόσμο» άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της παθούσας η οποία από την στιγμή που γλίτωσε τα χειρότερα και επειδή προφανώς φοβήθηκε για τη συνέχεια, δεν θέλησε να κάνει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή. Η νεαρή (25 ετών) όμορφη πατρινή επισκεπτόταν φιλικό της πρόσωπο και ενώ περπατούσε στον διάδρομο με κατεύθυνση τα επείγοντα, ξαφνικά, την έπιασε εργαζόμενος του νοσοκομείο από το χέρι, την έβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο το οποίο είχε την πινακίδα «Ακάθαρτα» και άρχισε να την φιλά!
Η νεαρή αντιστάθηκε, τον χτύπησε, τον έσπρωξε, κατάφερε να τον απωθήσει και ενώ εκείνος της φώναζε «έλα, δεν θα το μάθει κανείς» πρόλαβε και έφυγε τρέχοντας.
Η 25χρονη που δεν γνώριζε ούτε εξ όψεως τον δράστη, κατάφερε να μάθει το όνομά του, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ότι της συνέβη στους συγγενείς του ασθενούς (οι οποίοι είναι και φίλοι της), όμως δήλωσε πως δεν θα ήθελε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία φοβούμενη τυχόν μπλεξίματα!
Και ίσως να είχε και δίκιο καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις αστυνομικοί έχουν ρωτήσει διάφορα «περίεργα» θύματα απόπειρας βιασμού ή θύματα επιδειξιών όπως για παράδειγμα «αν τον έχουν προκαλέσει» ή «αν φορούσαν προκλητικό εσώρουχο».
Οπως γράφει σήμερα η ερφημερίδα Κόσμος, από την άλλη λόγω έλλειψης μαρτύρων ίσως να φοβόταν πως δεν θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει την καταγγελία της και να υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχθεί και εκείνη μήνυση από τον δράστη (συνήθης κίνηση αντιπερισπασμού).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου