1.8.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Μάγεψαν, Μαχαιρίτσας - Πασχαλίδης και Σταρόβας


Μάγεψαν και χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό οι καλλιτέχνες, οι μουσικές τους και το χιούμορ τους στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

Μια αξέχαστη μουσική βραδιά για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Κάστρο της Καλαμάτας την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 στις 9.30μ.μ. στη «μουσικοχιουμοριστική παράσταση του καλοκαιριού», που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας και η ΦΑΡΙΣ, καταφέρνοντας να γεμίσουν ασφυκτικά το μαγευτικό χώρο του Κάστρου με επισκέπτες και ντόπιους.


Ο Λαυρέντης, ο Μίλτος και ο Δημήτρης,  με το σπάνιο ερμηνευτικό τους ταλέντο, το πλούσιο ρεπερτόριο και το αστείρευτο χιούμορ τους, έστησαν μαζί μια πολύ επιτυχημένη και ατμοσφαιρική γιορτή με παρεΐστικο κλίμα, που περιείχε τραγούδια τρυφερά, εκρηκτικά, ειρωνικά, ανατρεπτικά, χιουμοριστικά, παραδοσιακά… εξαιρετικές & αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία σε μια παράσταση που τα είχε όλα… ακόμα και εκπλήξεις, αφού ξαφνικά εμφανίστηκε μια τούρτα επί σκηνής για το Μίλτο Πασχαλίδη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του…

Γοητευμένο το κοινό έδειχνε τον ενθουσιασμό του με ζεστό, ρυθμικό, ασταμάτητο χειροκρότημα και συμμετείχε με κέφι, χιούμορ και τραγουδώντας καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος

της μουσικής αυτής γιορτής, με την προτροπή των ίδιων των καλλιτεχνών, που έδειχναν ενθουσιασμένοι με τον παλμό του Καλαματιανού κοινού.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σταρόβας & κοινό, με τη συνδρομή της υπέροχης μουσικής ορχήστρας δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη συναυλία. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου