31.8.12

Κηδεύτηκε η Ελληνίδα που πνίγηκε με το νυφικό της


 ΣΤΟ ΚΕΜΠΕΚ
Στο κοιμητήριο της πόλης στην οποία διέμενε γράφτηκε χθες ο επίλογος της τραγωδίας με την Ελληνίδα νύφη Μαρία Πανταζοπούλου, οι οποία πνίγηκε στον ποταμό Κεμπέπ ενώ φωτογραφίζοταν με το νυφικό της. 
Μέλη της ελληνικής παροικίας, συγγενείς, φίλοι συνόδεψαν την 30χρονη κτηματομεσίτρια από τη συνοικία του Λαβάλ στην τελευταία της κατοικία.

Η άτυχη κοπέλα είχε πάει στον ποταμό με έναν φωτογράφο και το βοηθό του λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της, προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες και να ακολουθήσει το νέο έθιμο, που λέγεται «Trash the dress» (κατάστρεψε το νυφικό).

Όταν μπήκε στο ποτάμι πνίγηκε από το βάρος το νυφικού της και παρά το γεγονός ότι ο φωτογράφος προσπάθησε να τη βοηθήσει, δεν το πέτυχε. Το βρεγμένο φόρεμα με το πλούσιο ύφασμα έγινε πολύ βαρύ και βύθισε στο ποτάμι τη νιόπαντρη.
«Φορώντας το
νυφικό της, μου είπε: πάρε μου φωτογραφίες καθώς κολυμπώ στη λίμνη. 'Ετσι βράχηκε στα νερά, το φορεμά της ήταν βαρύ, προσπάθησα να την τραβήξω αλλά ήταν αδύνατο να τη σώσω», είπε ο Λούης Παγάκης, ο φωτογράφος που είχε πάει για να τραβήξει τις φωτογραφίες της νύφης στο ποτάμι.
«'Ηταν χαρούμενο κορίτσι, δεν ήθελε το νυφικό της να μείνει σε μια ντουλάπα», είπε στην εφημερίδα «Γκαζέτ» φίλη της νύφης. «Θέλω να διασκεδάσω το νυφικό μου. Θέλω να βγάλω ωραίες φωτογραφίες και να έχω αναμνήσεις από το νυφικό μου», ανέφερε λίγο πριν πάει στον ποταμό για τη μοιραία φωτογράφιση.
Το «Trash the dress» είναι ένας στύλ φωτογράφισης μετά το γάμο, σύμφωνα με το οποίο η νύφη φορώντας το νυφικό της πηγαίνει σε ασυνήθιστα μέρη χρησιμοποιώντας το νερό ή άλλους παράγοντες της φύσης για να καταστρέψει το νυφικό της.
Η Μαρία Πανταζόπουλου ήταν κτηματομεσίτρια και φοίτησε στο ημερήσιο σχολείο Δημοσθένης του Λαβάλ..ethnos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου