3.8.12

Eπαθε καρδιακό επεισόδιο και πέθανε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα


Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου. 
Γνωστός Πυργιώτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και απεβίωσε την ώρα που περνούσε την πόρτα για να προβεί σε καταγγελία σχετικά με προσωπική του υπόθεση. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο άτυχος άνδρας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν 62 ετών, ήταν γνωστός «μάστορας» στην περιοχή αφού με τα μηχανήματα του εργαζόταν σε «δύσκολες» αποστολές.
Γνωστός στους περισσότερους με το παρατσούκλι του ο 62χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε με το αυτοκίνητό του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας μετά από επεισόδιο που φέρεται να είχε με σκηνίτες ΡΟΜΑ που του πέταξαν πέτρες στη διασταύρωση Φιλοθέης.
Έχοντας τα τελευταία χρόνια αρκετές διαμάχες με τους ΡΟΜΑ που όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, είχαν καταπατήσει ιδιοκτησία του και είχαν κατασκηνώσει εκεί, κινήθηκε γρήγορα για την Αστυνομία.
Μόλις πέρασε την είσοδο της Διεύθυνσης στο ισόγειο, κατέρρευσε στο δάπεδο. Έσπευσαν σε βοήθεια οι αστυνομικοί που τον είδαν αμέσως και άρχισαν μαλάξεις για να τον επαναφέρουν. Το κατάφεραν στιγμιαία όμως στη συνέχεια φαίνεται πως η καρδιά του δεν άντεξε.
Πολύ γρήγορα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο και συνοδεία των δικυκλιστών της ΔΙ.ΑΣ., όμως ήταν ήδη αργά για αυτόν.ilialive

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου