4.9.12

ΚΤΗΝΗ - Βίαζαν και εξέδιδαν 18χρονη !


Συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 41 και 58 ετών αντίστοιχα, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της «Εγκληματικής Οργάνωσης», της «Σωματεμπορίας» και του «Βιασμού», σε βάρος 18χρονης αλλοδαπής, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί τους.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση πληροφοριών, ο 19χρονος και 41χρονος, αφού έπεισαν την 18χρονη να εγκατασταθούν στη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές κατά της ζωής της, από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι τη σύλληψή τους, προέβαιναν στην επ' αμοιβή έκδοσή της σε διάφορους οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας οι ίδιοι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.
Επιπλέον, ο 41χρονος και ένας από τους αναζητούμενους δράστες, εξανάγκασαν την 18χρονη με απειλές σε συνουσία μαζί τους, ενώ η 58χρονη συλληφθείσα, ως εργαζόμενη σε οίκο ανοχής στο κέντρο της πόλης, ερχόταν σε συνεννόηση με τον 41χρονο συλληφθέντα για τον καθορισμό των ερωτικών ραντεβού της παθούσας.
Στην 18χρονη γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις και φιλοξενείται ήδη σε μονάδα αρωγής της Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τη σύλληψη των λοιπών συνεργών τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου