7.9.12

Η Ελλάδα στην ύφεση - 25% ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην Μεσσηνία !


ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟ  COSTA NAVARINO
- Ανάπτυξη, εν μέσω γενικής ύφεσης, στη Μεσσηνία χάρη στην επένδυση του μακαρίτη καπετάνιου Κωνσταντακόπουλου.
Είναι απίστευτο, αλλά πολύ απλό και δείχνει τον δρόμο. Ενώ όλη η χώρα είναι βυθισμένη στην ύφεση σε μια περιοχή της Ελλάδας καταγράφεται ανάπτυξη της τάξεως του 25%!
Η περιοχή είναι η Πύλος Μεσσηνίας. 
Όχι μόνον δεν έχει ύφεση, αλλά ανάπτυξη που υπολογίζεται κοντά στο 25%! 
Και ας μη νομίσει κανείς  ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Πύλος είναι η πατρίδα του Σαμαρά. Δεν είναι η πρωθυπουργική εύνοια που έχει απογειώσει την περιοχή. Κάθε άλλο. Η ανάπτυξή της οφείλεται στην τουριστική επένδυση του αείμνηστου καπετάνιου Κωνσταντακόπουλου. Τα οφέλη, από την υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακή μονάδα και τις παράπλευρες υπηρεσίες αναψυχής, είναι τεράστια για τη ευρύτερη περιοχή.
Μάλιστα το matrix24.gr , που πρώτο παρουσίασε το θέμα, σημειώνει ότι προ ημερών όταν  στο Costa Navarino έγινε ο γάμος μιας πάμπλουτης Τουρκάλας με Έλληνα, στη Γιάλοβα, μια περιοχή δύο χιλιόμετρα έξω από την Πύλο, δεν έβρισκες τραπέζι σε ταβέρνα. Ουρές σχηματίζονταν.
 Εκτός από τις θέσεις εργασίας έχουν ενισχυθεί σχεδόν όλα τα επαγγέλματα, με ευεργετικά αποτελέσματα στην τοπική οικονομία και κοινωνία.
«Το παράδειγμα του πως μια επένδυση μπορεί να αλλάξει μία ολόκληρη περιοχή θα πρέπει να έχει ως πρότυπο ο Σαμαράς και όχι τα μέτρα του μνημονίου που προκαλούν ύφεση», υπογραμμίζει η ιστοσελίδα. Και προσθέτει : «είναι ένα παράδειγμα που το ξέρει από πρώτο χέρι. Δεν αρκεί λοιπόν να το λέει, αλλά με την πολιτική του να προσελκύσει επενδύσεις παντού.
 Επενδυτικό σοκ χρειάζεται η χώρα και όχι μέτρα-σοκ…».Portnet.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου